Volt valaki akinél szülés után derült ki hogy beteg a baba? Ilyen esetekben mit lehet tenni?
Sziasztok 38hetes terhes vagyok 5hete korházban fekszem,kiderult hogy beteg a babám ilyen esetben mit lehet csinálni?
Ilyenkor muszáj megtartani a babát már?
Nagyon félek ettől a betegségtől es nemtudom mi lenne a legjobb megoldás a férjem nem akar egy beteg babát ahogy én sem szerettem volna (nem írom le miért,ugyérzem nemtudnék nevelni egy beteg babát)
Már kerdezgetik a szülésznők akik a napi 3nst n csinálják hogy vállalnánk e így a babát es ettől nagyon megijedek :(
Megértem ha elitelnek amiert ez felmerult bennem de nagyon megvagyok ijedve ettol az egesztol
Szivrendellenessége van amit műteni kell es majd kiderul hogyan tovabb jol sikerult e a mutet stb ennyit mondtak csak az orvosok
Erre az egyre vágyom hogy sikeruljon a mutet hazamehessunk es eljunk boldogan! De nagyon nehez 3naponta sirok 1órát es senki nemtud megvigasztalni mert semmire nem vágyom csak arra hogy a kisbabámnak sikeruljon a szívműtétje
Egyik osztálytársam lyukas szívvel született és azonnal műtötték. Egy percig nem lógott ki a sorból.
Az orvos mit mond? Értem, hogy függ a műtét sikerétől, de mi? A túlélése?
"Már kerdezgetik a szülésznők akik a napi 3nst n csinálják hogy vállalnánk e így a babát es ettől nagyon megijedek :("
Szomorú, hogy ilyeneket egyáltalán a közeledbe engednek.
Én azt nem értem, hogy ha szívrendellenessége van, és műthető, akkor tulképp mi a kérdés? Oké, hogy félsz, persze, ez természetes, de miért merült fel, hogy lemondtok róla? Ez nem szellemi fogyatékosság, ami nem tudni még milyen mértékű... Mint írod, műthető, ha minden jól megy tudnak rajta segíteni, utána meg betartotok minden orvosi utasítást és remélhetőleg minden rendben lesz. Ezért miért kellene róla lemondani? Vagy én értelek félre? Bár azt írod, a férjed nem akar beteg babát..
Az én kisfiaimnál (bár közel sem ekkora volt a rendellenesség), de mind a kettőnél volt min idegeskedni, egyiknél volt vesebaj, herebaj, asztmagyanú, reflux, másiknál epilepsziagyanú... hát kupán is csaptam volna a férjem, ha kijelenti, hogy neki nem kell beteg baba, holott tudtuk, hogy kezelhető, gyógyítható, hála Istennek.
Mégegyszer mondom, ha agybaj lenne, azt még meg tudnám érteni, down-gynú is volt nálunk, ha az lett volna, mi se tartottuk volna meg, de ha orvosolható a probléma, akkor nem értelek benneteket... Gondolom sokk alatt vagytok, de nyugi és bízzatok az orvosokban. Legjobbakat nektek és a kicsinek
Az orvos annyit mond hogy meg kell műteni tobbet ő sem tud mondani mert ez akkor fog kiderulni ha megnézik a babát es látjak mi a probléma valójában mert ugye a szivultrahang nem sokat lát de bizom az orvosokban es bizom benne hogy sikerülni fog a műtét
Ez az 5hét is amióta itt vagyok :( egyenesen a kikeszülés szélén állok de a kisbabámért kibirom barmit kibirok csak sikeruljon a mutet!
Ez a helyes hozzáállás. Bízz benne, hidd el, fontos, hogy érezze, hisz te vagy neki már most a bástyája, a fő támasza és bízz az orvosban!
Drukkolok nektek ismeretlenül is!
Neten azt olvastam ez ami neki van Avsd gyanú 80%ban a down koros gyereknel fordul elő ez rettenetesen megijesztett
De az orvosok nem mondtak hogy down koros lenne csak ezt a szivrendelleneseget látták
Annyi rosszat irnak hogy nagyon megrémültem és nagyon félek ettől felfoghatatlan szamomra hogy hogy fogja kibirni egy ilyen pici baba a szívműtetet
Neten nem szabad olvasgatni, mert csak még jobban bepánikolsz. Tudom, hogy nehéz megállni (amikor nálunk az epilepsziagyanú volt, én se tudtam), de tényleg próbáld meg.
Sajnálom, hogy már most ilyenekkel kell szembenéznetek, de az indítókérdést felejtsd el, próbálj megnyugodni erre a pár napra, a kicsit meg biztasd folyamatosan és sokat. Én hiszem, hogy már most felveszik az anya minden rezgését, a lelki állapotát.
Csak előre nézz, és hatalmas kitartást nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!