Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A mai vizsgálatnál derült ki...

A mai vizsgálatnál derült ki hogy már egy ujjnyira nyitva vagyok. Ilyen értéknél nektek mennyi idő kellett a szülés beindulásáig?

Figyelt kérdés

Bár gondolom egyénfüggő,de érdekelne.Előre is köszönöm a válaszokat.

38+4hkm

2013. júl. 31. 15:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

25. héttől 1 ujjnyira voltam nyitva.

32. héttől 2 ujjnyira

Túlhordás lett, úgy indítottak

2013. júl. 31. 15:57
 2/11 anonim ***** válasza:

Szia.

28 hetesen még zárt voltam.39+6 hetesen mentem NST-re,de nem lett a legjobb az eredmény,mert alig akart megmozdulni a kisfiam.Így a doki megvizsgált.Akkor mondta,hogy 1 ujjnyi a méhszáj,és fogjam a cuccomat,mert még ma szülni fogok,mert már tágulási vérzésem is volt.Ez volt hétfőn.Hát ahhoz képest pénteken szültem,40+3 hetesen.Nem indítottak,spontán indult magától rendszertelen fájásokkal és m.víz elfolyással.Egyébként gőzöm sincs,hogy mióta lehetett 1 ujjnyi a méhszájam,mivel mit írtam is a 28.hét után már csak 39+6 hetesen nézték meg.De egyébként a 36.héttől nem kíméltem magam,jöttem-mentem,napi másfél óra séta,mert már szülni akartam.Szerintem akkor kezdhetett el nyílni,bár én abból semmit sem éreztem.A kiírt nap után 1 nappal jött a kisfiam :)

3 hós baba anyukája

2013. júl. 31. 16:15
 3/11 anonim ***** válasza:
A 36 héttől már egy ujjnyira nyitva voltam a 40 héten szültem indítással.
2013. júl. 31. 16:21
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigieket.Módosítanék a kérdésemen,rosszul tettem fel.1ujjnyiból mennyi idő kellett a bő 2ujjnyihoz,mert nálam ott már indítanak.
2013. júl. 31. 16:47
 5/11 anonim ***** válasza:
35. héten egy ujjnyi volt, a 36-on meg bő kettő! Azt mondta a doki, szerinte napok kérdése (35. héten bent feküdtem 10 napot visszatartás miatt, rendesen fájásaim voltak), ehhez képest 39. hétre jött kereken.
2013. júl. 31. 16:47
 6/11 anonim ***** válasza:

2-es vagyok:

sajnos ezt nem tudom,mert én 1 ujjnyival kerültem a szülőszobára..5 órakor kerültem fel,fél11-kor mondták azt,hogy 2 ujjnyicska.De csak azért tágultam lassan,mert nem folyt el az össze m.víz,így burkot kellett repeszteni.Ez volt délben..onnan már gyorsan ment.

2013. júl. 31. 16:52
 7/11 A kérdező kommentje:
Nálam sajnos császár,és bő 2ujjnyival már nem engednek haza.Szóval ez akkor már a hétvégén is eljöhet.Az nst papír alján a méhtevékenységnél a 20-as érték fölött van a görbe,nem tudom h ilyen értéknél milyen ütemben nyílhatok.
2013. júl. 31. 16:54
 8/11 A kérdező kommentje:
Hoppá 2-es!:-)Pár óra alatt még egy ujjnyit tágultál?És ez lassúnak számít?Akkor tényleg fel kell készülnöm a péntekre,mert nagyon is reálisnak tűnik a dolog.
2013. júl. 31. 16:59
 9/11 anonim ***** válasza:

2-es vagyok:

persze,a méhszáj órák alatt képes teljesen kinyílni és eltűnni..igen ez elég lassú volt a folytatáshoz képest..mert hogy fél11-kor még csak 2 ujjnyicska volt,délben burkot repesztettek,és 14:50-kor felsírt a kisfiam..szóval déltől teljesen kitágultam ilyen rövid idő alatt.

2013. júl. 31. 17:03
 10/11 anonim ***** válasza:

én 40 hetesen kezdtem kinyílni, 40+4-nél szültem...

szülőszobára 2 ujjnyival kerültem be....

.3 óra volt a procedúra...

uh szerintem ez nagyon egyénfüggő...

2013. júl. 31. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!