Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez lehet a szülés előjele,...

Ez lehet a szülés előjele, vagy nyom valamit a baba?

Figyelt kérdés
Tegnap este 9-től állandó derékfájásom van és egy alap diszkomfortérzés a hasamban. Néha elkezdek görcsölni, van hogy 2 percig is eltart. Kb. 2 órát aludtam az éjjel, a görcsökre ébredtem fel. Leülni nem tudtam annyira fájt belül a méhszáj környékén. Rendszer nincs az egészben. Most már 18 órája tart, lesz ebből valami vagy csak nyomódik valamim? Nagyon elfáradtam már most.
2013. júl. 31. 14:59
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

hány hetes vagy?

jósló is lehet

2013. júl. 31. 15:02
 2/17 anonim ***** válasza:

Hát bakker nekem majdnem pont így kezdődött, és nekem sem volt benne rendszer, vagy csak én voltam képtelen mérni, nem tudom... de még volt több kis hasmarsom is...

de tényleg lehet jósló is...

Doki, kórház??

2013. júl. 31. 15:08
 3/17 A kérdező kommentje:
37 hetes vagyok, ma voltam ctg-n, említettem a szülésznőnek, de a ctg nem mutatott semmit. Igaz, akkor éppen nem is voltak görcseim. Most megint folytatódik, már itthon vagyok, néha hétrét görnyedek a görcstől. Ez lenne a jósló? Mert akkor hogy fogok szülni ha ezt is csak így viselem? Vagy lehet vajúdás is ilyen össze-vissza?
2013. júl. 31. 15:22
 4/17 anonim ***** válasza:
A szülőszobán amikor elkezdődtek a fájásaim a gép nem mutatott semmit, csak a szülésznő érezte mikor fájás közben megvizsgált. Szerintem igen, lehet a szülés előjele.
2013. júl. 31. 15:28
 5/17 anonim ***** válasza:
Lehet jósló fájás is...együtt érzek veled!!!
2013. júl. 31. 15:38
 6/17 anonim ***** válasza:

zuhanyozz le egy kellemes meleg vízzel, ha nem múlik, akkor bizony a babóca készülődik kifelé :)

sok sikert, majd írj mi volt!

(nekem is így kezdődött)

2013. júl. 31. 16:28
 7/17 anonim ***** válasza:
67%

Kedves kérdező.

Készülj fel lelkileg és testileg is,mert nagyon úgy érzem,hogy pár órán elül szülni fogsz!

Nekem dettó ugyan így kezdődött a szülés!!

Én is azt hittem,hogy jóslózom..ugyan így volt,hogy nem volt jó sem ülni,sem állni,ha jött a fájás akkor elkezdtem szépen lassan nagyokat lélegezni,attól valamivel jobb volt.Éjszaka aludni sem tudtam,2 fájás között aludtam be.Rá 12 órára elfolyt a m.vizem.Nekem is össze-vissza jöttek a fájások,volt hogy 2 perc múlva,4 perc múlva,7 perc múlva,10 perc múlva,stb..és a hosszuk sem volt egyforma,mert volt,hogy 30-40 mp volt,de volt olyan is,hogy 1-1,5 perc.

A legelső fájástól számítva 24 órára felsírt a kisfiam.

3 hós baba anyukája

2013. júl. 31. 16:42
 8/17 anonim ***** válasza:

Egyébként én is nagyon el voltam már fáradva,május 2.án délután 3 órakor kezdődött,és 3.án 14:50-kor lett meg a fiam.

Már a kezemet sem bírtam jóformán felemelni mire jött a kitolás,úgy könyököltek a hasamba és nyomták kifelé a kisfiamat,mert egyedül már végképp nem ment volna.Az utolsó 3 órában már szívtam a gázt is,mert már nagyon elég volt.Arra pedig készülj fel,hogy az igazi fájások még ettől is erősebbek és fájdalmasabbak.

Utolsó voltam.

2013. júl. 31. 16:45
 9/17 anonim ***** válasza:
hogy vagy Kedves Kérdező?
2013. júl. 31. 18:34
 10/17 anonim ***** válasza:
Hogy vagy?
2013. júl. 31. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!