Ez lehet a szülés előjele, vagy nyom valamit a baba?
Figyelt kérdés
Tegnap este 9-től állandó derékfájásom van és egy alap diszkomfortérzés a hasamban. Néha elkezdek görcsölni, van hogy 2 percig is eltart. Kb. 2 órát aludtam az éjjel, a görcsökre ébredtem fel. Leülni nem tudtam annyira fájt belül a méhszáj környékén. Rendszer nincs az egészben. Most már 18 órája tart, lesz ebből valami vagy csak nyomódik valamim? Nagyon elfáradtam már most.2013. júl. 31. 14:59
11/17 anonim válasza:
szerintem elment szülni! :)
remélem megírja majd, hogy mi lett! :)
12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok érdeklődést!!! :-) Sajnos még nem mentem szülni, megint jobb valamivel. Kezdek hajlani arra hogy valamimet nyomja a baba. Viszont holnap LEHET hogy megindítják mert ma terh. epepangást diagnosztizáltak nálam, de jobban örültem volna ha ez tényleg vajúdás és magától indul a dolog. :( De gondolom 24 óra alatt már történt volna valami ha nem csak jósló, vagy rossz helyen fekszik a baba.
2013. júl. 31. 21:13
14/17 anonim válasza:
kitartást kedves kérdező.....:)
17/17 anonim válasza:
Köszönöm a lepontozást,még jó,hogy itt egyes emberek jobban tudják helyettem,hogy hogyan történt a szülésem!!!Pfff....milyen oldal lett ez..kajak szánalmas!!
3 hós baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!