Vajon terhes vagyok, vagy koraiak a tünetek?
A párommal már több hónapja nem védekezünk sehogy, szóval bennem élvez el. Most normálisan megjött a menstruációm- július 4.én reggel, aztán 5.én megint véreztem, július 10én múlt el. Viszont 11én délután megint volt egy kis vérzésem, ami max pár óráig tartott, ekkor csak a minimális vérzés volt. Mensi közben voltunk együtt utoljára. Most olyan 2 napja esténként rosszul vagyok, hányingerem van, néha szurkál az alhasfalam. Van amikor óránként megéhezek. A menstruációm után egy nappal úgy éreztem, mintha magas lenne a hőm, de nem mértem meg. Ma hasmenésem volt.
A mellem nem feszül, nem fáj, nem érzékeny.
Kicsi az esélye, de mindig vannak meglepő esetek.
Ha terhes vagy, akkor még az előző ciklusban estél teherbe, csinálj egy tesztet és kiderül. Ebben a ciklusban még nem lehetsz terhes.
Azért ne számíts nagyon pozitív eredményre.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Tesztet csak holnap délután fogok tudni venni, amit majd holnap holnapután reggel fogok megcsinálni.
A vírus nekem is átfutott az agyamon, viszont ma megint véreztem egy kicsit... Fertőzést tuti nem kaptam el, mert fájni nem fáj.
Akkor valószínűbb a vírus, csak ezt a vérzést nem tudom hova tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!