Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek terhes vagyok?...

Szerintetek terhes vagyok? Vagy mi a bajom?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A barátommal óvszer nélkül szoktunk lefeküdni.Mindig vigyáz hogy ne menjen el bennem.Kb.1-2hónapja néha görcsöl a hasam és néha szédülök hányok.De a hasam nem nő és a menzeszem is normálisan jön meg.
2013. júl. 12. 20:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Szerintem menj orvoshoz, mert szédülés, hányinger, görcsök... ez lehet ciszta, mióma vagy bármi egyéb más is. Nem gondolok terhességre, de csinálhatsz tesztet is.

22/l

2013. júl. 12. 21:05
 2/16 A kérdező kommentje:
Mi az a ciszta?És az a mióma?
2013. júl. 12. 21:09
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Úr isten!Hát hány éves vagy??Ha még azt se tudod,mi az a ciszta,mióma??Te jó ég...
2013. júl. 12. 21:10
 4/16 A kérdező kommentje:
16éves vagyok..Muszály mindent tudnom? Én nem nagyon foglalkozok azzal hogy mi micsoda!Nem vagyok olyan aki mindent tud csak a matekot nem!
2013. júl. 12. 21:11
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Következő kérdésed az lesz, mennyibe kerül az abortusz.

Legalább ennyit jó lenne tudnod:

[link]

Ha nem akarod elolvasni mind, bemásolok egy részletet:

"Főleg a fiatalok abban a tévhitben élnek, hogy majd a fiú „vigyáz” pedig nem lehet eléggé óvatosnak lenni. Az ejakulációt megelőzően az előváladékban is lehetnek spermiumok, így a hüvelybe kerülve ezek könnyen okoznak nem kívánt terhességet. Másrészt, ha valakinek a szexuális életben még nincs kellő tapasztalata, nem is biztos, hogy tud „vigyázni”. A módszer hatékonyságát (vagy inkább hatástalanságát) jól lehet jellemezni a Pearl indexszel, mely azt fejezi ki, hogy a módszert alkalmazó 100 nőből egy év alatt mennyi esik teherbe. A Pearl index egyes adatok szerint megszakításos közösülés esetében akár 40 körül is lehet, ami pedig majdnem minden második nőt jelent a gyakorlatban."

2013. júl. 12. 21:16
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

ööö de miért nem használtok óvszert? vagy valami fogamzásgátló szert/eszközt. Gondolom most még ilyen fiatalon nem akarsz babát. Vagy?

22/l

2013. júl. 12. 21:17
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem kötelező tudnod!! De az alap magyar szavak helyes leírását igen!!!

MUSZÁJ!!!!!!

8/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen,ha már szexelni tudsz,akkor ezt is tudnod kellene!!

Nem jártál biológia órára??

Az pedig,hogy óvszer nélkül szexeltek,és a barátod vigyáz hogy ne menjen el,NEM VÉDEKEZÉS!!!

Ugyhogy nagy eséllyel lehetsz terhes!!

9/16 A kérdező kommentje:
21:17 helyesen írok.
2013. júl. 12. 21:20
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező! Én vagyok aki kérdőjelezi a nyelvtan tudásod is.

A MUSZÁJ az mióta írandó ly-al?:D

Ez alap, mint az is, hogy nem megfelelő védekezéssel bármikor, isétlem bámikor teherbe eshetsz:-)

Azért ezt tudhatom.

25/L 29hkm

2013. júl. 12. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!