Szerintetek terhes vagyok? Vagy mi a bajom?
Szerintem menj orvoshoz, mert szédülés, hányinger, görcsök... ez lehet ciszta, mióma vagy bármi egyéb más is. Nem gondolok terhességre, de csinálhatsz tesztet is.
22/l
Következő kérdésed az lesz, mennyibe kerül az abortusz.
Legalább ennyit jó lenne tudnod:
Ha nem akarod elolvasni mind, bemásolok egy részletet:
"Főleg a fiatalok abban a tévhitben élnek, hogy majd a fiú „vigyáz” pedig nem lehet eléggé óvatosnak lenni. Az ejakulációt megelőzően az előváladékban is lehetnek spermiumok, így a hüvelybe kerülve ezek könnyen okoznak nem kívánt terhességet. Másrészt, ha valakinek a szexuális életben még nincs kellő tapasztalata, nem is biztos, hogy tud „vigyázni”. A módszer hatékonyságát (vagy inkább hatástalanságát) jól lehet jellemezni a Pearl indexszel, mely azt fejezi ki, hogy a módszert alkalmazó 100 nőből egy év alatt mennyi esik teherbe. A Pearl index egyes adatok szerint megszakításos közösülés esetében akár 40 körül is lehet, ami pedig majdnem minden második nőt jelent a gyakorlatban."
ööö de miért nem használtok óvszert? vagy valami fogamzásgátló szert/eszközt. Gondolom most még ilyen fiatalon nem akarsz babát. Vagy?
22/l
Nem kötelező tudnod!! De az alap magyar szavak helyes leírását igen!!!
MUSZÁJ!!!!!!
Igen,ha már szexelni tudsz,akkor ezt is tudnod kellene!!
Nem jártál biológia órára??
Az pedig,hogy óvszer nélkül szexeltek,és a barátod vigyáz hogy ne menjen el,NEM VÉDEKEZÉS!!!
Ugyhogy nagy eséllyel lehetsz terhes!!
Kérdező! Én vagyok aki kérdőjelezi a nyelvtan tudásod is.
A MUSZÁJ az mióta írandó ly-al?:D
Ez alap, mint az is, hogy nem megfelelő védekezéssel bármikor, isétlem bámikor teherbe eshetsz:-)
Azért ezt tudhatom.
25/L 29hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!