Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen 1 energiaitalt sem...

Terhesen 1 energiaitalt sem ihatok?

Figyelt kérdés

19 hetes terhes vagyok, terhesség előtt ittam gyakran energiaitalt, mióta terhes vagyok egyetlen kortyot sem.

Kávézni nem kávézok mert utálom, alkohol cigi se játszott nálam soha.

Most 2 napja annyira vágyok egy doboz energiaitalra, hogy rendesen máson se jár az eszem?

Ha megiszok egy dobozzal nagyon baj?

2018. szept. 15. 20:02
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
85%

Nem a koffein az ami káros, hanem a különböző segédanyagok.

A nem természetes aromák , vivővanyagok, tartósitószerek, ízfokozók. Mestersêges aromák stb.

2018. szept. 15. 21:09
 12/29 anonim ***** válasza:
65%

Azért annyira nem ördögtől való az energiaital. 🙂

Alapjáraton kávéfüggő vagyok/voltam, viszont terhesen már a szagától undorodok. A koffeinhiánytól viszont alig éltem. Így hát tudom, itt nagyon megy azok megkövezése, akik energiaitaloznak, hát még azoké, akik kismamaként is megteszik, de bizony én első terhességem alatt is megittam hetente egyet kettőt, és most a második babánkat várva is.

Jó minőségűt kell venni, megnézni az összetételét. Taurin az már rég nem kerülhet bele semmilyen fajtába. A mesterséges adalékokről meg annyit, hogy kb már levegőt se vegyél ha a legjobbat akarod.... 😀

2018. szept. 15. 21:17
 13/29 anonim ***** válasza:
27%
Nagyon gáz, én sugárban hánytam tőle, nem véletlenül....
2018. szept. 15. 21:21
 14/29 anonim ***** válasza:
32%
Teljesen megértelek én meg voltam orulve a mojito bombaert többször is. Egyszer volt az, hogy csak pár korty és kell, erre pont nem volt a boltban.
2018. szept. 15. 21:23
 15/29 anonim ***** válasza:
30%

De ordogtol valo

Egeszsegkarosito ocska sar

Tobb fejlett orszagban mar 18 alatt nem is lehet venni.

Magzatkarosito !! Magzati szovhang felmegy tole

2018. szept. 15. 21:31
 16/29 anonim ***** válasza:

Első terhességemnél nagyon kívántam a második trimeszterben, pedig csak nagyon ritkán (értsd talán 3-4 havonta 1 dobozzal) ittam előtte.

A hűtőben volt berakva egy doboznyi ital visszazárható dobozban, ha megkívántam, beleszagoltam. Szerencsére ennyi elég volt.

A terhesség után nem is ittam többet, pedig már 7 év eltelt.

2018. szept. 15. 21:38
 17/29 A kérdező kommentje:
Eddig én se kívántam, és nem is nagyon tervezem inni továbbra sem, de holnap lehet megiszok egyet, aztán nem többet.
2018. szept. 15. 21:58
 18/29 anonim ***** válasza:
12%

Baba szivhangja egekbe szokik ha iszod

Dehat te magzatod ugy karositod ahogy akarod

2018. szept. 15. 22:02
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Énis így voltam hogy nagyon kívántam, főleg mikor a párom itta. Aztan 1 alkalom volt hogy kb egy negyed pohárral megittam. Nem gondolom hogy ebből olyan nagy probléma lehet (nálam szerencsére nem is volt) de ugye ez terhesség alatt 1-2alkalommal belefér de semmi több.

Szoval szerintem ne egy dobozzal de pár kortytól semmi bajotok nem lesz. Na és télleg fontos hogy ne tedd mindennaposá de gondolom ezzel te is tisztába vagy.😊

2018. szept. 16. 00:29
 20/29 anonim ***** válasza:
46%

A szívhang ha valóban az egekbe szökik, az a koffeintől lehetNE. Ami a kv-ban is ott van (ha nem jobban), a színezék, aromákt stb nem befolyásolják a szívhangot.

Ami megtalálható a koffeinen kívül az energiaitalban, azok egy mezei szénsavas üdítőben is ott vannak.

Védőnő nekem 88-as vérnyomást mért gyakran. Én megkérdeztem, azt mondta, ha jobban vagyok tőle, igyam, az ájulás rosszabb.

Még 1 dolog: A Hell nevű energiaitalban sokkal kevesebb az összetevő, mint a többiben, úgyhogy ha iszol, akkor azt igyad. De a többi se akkora bűntény...

2018. szept. 16. 08:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!