A harmadik mondat persze kijelentő lenne, nem kérdő :)
2018. szept. 15. 20:03
2/29 anonim válasza:
Szerintem a nem terheseknek se kéne energiaitalt innia.
2018. szept. 15. 20:05
3/29 anonim válasza:
Én néha beleittam a férjemébe. Egy dobozzal nem akartam de én kávézok. A 2,5 decisek koffein tartalma egy presszókávénak felel meg, szóval az nem gáz. A taurint nem tudom, biztos lesz aki jobban tudja. Viszont az biztos, hogy manapság a legtöbb energiaitalban nincs is. :) meg kell nézni. Nem mondom, hogy idd mindennap, de szerintem nem olyan vészes, hogy semennyit ne lehetne inni néha se.
2018. szept. 15. 20:24
4/29 anonim válasza:
Ne igyál.
2018. szept. 15. 20:24
5/29 anonim válasza:
Nyugodtan ihatsz napi egyet. Nehogy azt hidd, hogy olyan sok koffein van benne...csak soknak tunik. A magzat azert annyira nem nyomorult, hogy annyira vigyazni kelljen.
2018. szept. 15. 20:26
6/29 anonim válasza:
Én nem innék, szerintem egészségtelen, inkább kávézz.
2018. szept. 15. 20:39
7/29 anonim válasza:
Eszembe sem jutna...
2018. szept. 15. 20:41
8/29 anonim válasza:
Lehet kapni koffein mentes, "kid" energiaitalt. Az szerintem nem annyira gáz.
2018. szept. 15. 20:45
9/29 anonim válasza:
Nekem alapból alacsony a vérnyomásom, az orvos napi 2-3 espressót javasolt a babavárás idejére. Az energiaital koffeintartalma annyira nem magas, egy kávét ebből kivált, és a plusz adalékanyagok is inkább vitaminok meg ilyesmik (olvasd csak el egynek a termékleírását... Meglepődnél). Ha bizonytalan vagy, akkor érdemes persze az orvosoddal konzultálni, de én sok bajt nem látok benne.
2018. szept. 15. 20:48
10/29 anonim válasza:
Mi lenne, ha kompromisszumos megoldásként csak egy kávéscsészényit innál? Főleg, ha a többit oda tudod adni valaki másnak.
Az energiaitalok eléggé össze vannak kötve a fejekben az egészségtelen életmóddal, de ez így, ebben a formában nem állja meg a helyét. A mérték a lényeg. Ha valaki egymás után issza az energiaitalokat, az ugyanolyan egészségtelen, mintha pl. a kávézást vinné túlzásba (meg persze a cukortartalmat is figyelembe kell venni). A megoldás az, hogy megnézed, mi van benne, és az összetevőknél egyenként utánanézel, hogy milyen hatása van a szervezetre, és milyen dózisban veszélytelen. Így meggyőződhetsz arról, hogy minden rendben lesz. De ha csak 1x szeretnél egyet inni, akkor ne fáradj ezzel, idd meg nyugodtan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!