36-40 hetes kismamák hogy vagytok ebben a rossz időben?
Nekem napok óta jóslóim vannak!
38 hetes vagyok
Hogy bírjàtok?
Szia!
Nekem szerencsére semmi bajom, nem is érzem, hogy terhes vagyok. Elötte nem is voltak panaszaid/jóslóid?
Szörnyen érzem magam. Nekem majdnem 2 hete vannak jóslóim. Az utóbbi pàr napban olyan erősek lettek, hogy mindig azt hiszem itt az idő. Aztán persze soha semmi nem történik. :(
37+6 hkm
Sziasztok! Nem, tegnap kezdődött azthittem itt az idő de aztán elmúlt:)
Mikorra vagytok kiírva?:)
Picit még le vagyok maradva, 35+5 vagyok.
Én csak rosszul alszom ha front van és keményedik a poci gyakrabban. Egyébként abszolút semmi problémám nincs, szóval várom hogy végre megállapodjon az idő. A hőség jobban megviselt mint a mostani idő.
38+2. Hát 2 napja alig van étvágyam, fenn a savam.. és igen, napi szinten nekem is olyan jóslóim vannak hogy màr azt hiszem na ez az, mert elég erősek aztán valahogy mindig abbahagyja.. hasmenés is tegnap óta pedig 3 vas tabit szedek.. most a fejem is fájdogál.. de inkább ez az idő mint a kánikula, azt nehezebben viseltem.
Kitartás, már nem sok van nekünk hátra! 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!