Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 36-40 hetes kismamák hogy...

36-40 hetes kismamák hogy vagytok ebben a rossz időben?

Figyelt kérdés

Nekem napok óta jóslóim vannak!

38 hetes vagyok

Hogy bírjàtok?

2018. szept. 3. 07:32
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem szerencsére semmi bajom, nem is érzem, hogy terhes vagyok. Elötte nem is voltak panaszaid/jóslóid?

2018. szept. 3. 08:26
 2/5 anonim ***** válasza:

Szörnyen érzem magam. Nekem majdnem 2 hete vannak jóslóim. Az utóbbi pàr napban olyan erősek lettek, hogy mindig azt hiszem itt az idő. Aztán persze soha semmi nem történik. :(

37+6 hkm

2018. szept. 3. 08:26
 3/5 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Nem, tegnap kezdődött azthittem itt az idő de aztán elmúlt:)

Mikorra vagytok kiírva?:)

2018. szept. 3. 09:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Picit még le vagyok maradva, 35+5 vagyok.

Én csak rosszul alszom ha front van és keményedik a poci gyakrabban. Egyébként abszolút semmi problémám nincs, szóval várom hogy végre megállapodjon az idő. A hőség jobban megviselt mint a mostani idő.

2018. szept. 3. 10:48
 5/5 anonim ***** válasza:

38+2. Hát 2 napja alig van étvágyam, fenn a savam.. és igen, napi szinten nekem is olyan jóslóim vannak hogy màr azt hiszem na ez az, mert elég erősek aztán valahogy mindig abbahagyja.. hasmenés is tegnap óta pedig 3 vas tabit szedek.. most a fejem is fájdogál.. de inkább ez az idő mint a kánikula, azt nehezebben viseltem.

Kitartás, már nem sok van nekünk hátra! 😄

2018. szept. 4. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!