Első trimeszterben lévő kismamák, nektek nem rossz a közérzetetek?
Én 12 hetes vagyok, de sokszor csak nyűglődök :(. A szájízem egész nap rettenetes, mindenben hamar kifáradok, úgy érzem, hogy az energiaszintem max. 60%-on működik jobb esetben, ami estig folyamatosan csökken. Délutánra már tök fáradt vagyok, de például egy egyszerű ágyazás is kimerít.
Ráadásul úgy érzem, mintha egy nagy vízzel teli lufi lenne a hasamban, ami estére egyre nagyobb lesz, és feszül (és itt nem a haskeményedésre gondolok).
És már most kb. olyan kecsesnek érzem magam mint egy lamantin (tengeri tehén), pedig még "csak" kb. 5 kilót híztam.
Nektek is van ilyesmi vagy hasonló érzésetek?
Engem is vígasztal, hogy nem vagyok egyedül :). Nekem is sokszor eszembe jut, hogy még szerencsés is vagyok, hogy nem hányok, mégis kínoznak a tünetek. Nekem is van már egy két és fél éves kisfiam, szerencsére van segítségem, de sokszor olyan kellemetlennek érzem, hogy nincs energiám vele sokat foglalkozni, és szívesen veszem, ha a szüleim szórakoztatják, néha furdal ezért a lelkiismeret.
Egyébként minden ebéd után alszom vele kb. 1 - 1,5 órát, de utána már estig olyan nyomi vagyok.
Az első terhességem is kb. ilyen volt, de akkor még dolgoztam, és valahogy büszkeségből nem mutattam, hogy fáradt vagyok, de már nincs erre energiám :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!