Vannak itt olyan kismamák akinek több rossz foga is volt terhesség alatt és nem csináltatta meg? Lehet baja a babámnak? most olvastam, hogy koraszülést okozhat! Tényleg így van?
Több rossz fogam is van,3 hete voltam fogorvosnál akkor húzott egyet és tömött is.2 hét múlva kellett volna vissza mennem,de elkaptam a gyerekemtől a tüszős mandulagyulladást,közben herpesz is kijött a számon.
ma mentem volna vissza,erre pont elment egy hét szabadságra.
viszont még lenne kettő amit húzni kellene és kettő amit tömni.27 hetes terhes vagyok.viszont a védőnőm és a nőgyógyászom sem ajánlja a 3 trimeszterben a foghúzást.
Nekem azt mondta házidoki,hogy lehet menni.De mire én elmentem volna,már 36 hetes voltam,mondta a doki,most már ne induljak el.
Egyébként nekem összesen 2 fogam nincs tömve,egyik lukas amúgy,én szülés után csináltattam meg.Volt egy nagyon lukas,aztán a doki felvilágosított,hogy kb mind lukas,szóval fél éven át hetente jártam,húztak is 4-et,ebből 2 műtét volt (igaz ezek a bölcsességek,fenti kettő lukas volt,lentiek nem fértek ki).
Fogdokit kérdezd meg egyébként,mert nem mind ugyanazzal rézéstelenít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!