Kismamák/anyukák 31 hetes terhesen normális a rossz közérzet, erős légszomj stb? Testszerte zsibbadok ha lefekszem.
Figyelt kérdés
...bal oldalamon könnyebb. Zsibbadva fáj vállam mellkhasom és alig kapoknlevegőt. Ettől legyengülök,ájulás kerülget,szédülök és remegek. Magas a pulzusom is. A fura hogy fekvésre felerősödik vagy ha háttal neki dőlök a széknek. Néha ugy érzem komoly gond van.2015. okt. 6. 22:25
1/8 A kérdező kommentje:
Azt tudom hogyca lègszomj normálisnak számit mert a növekvő pocak összenyomja a rekeszizmokat és a tüdőt. De az hogy fáj és zsibbad még a karom is... és néha csak ücsörgök, aztán meg mintha mindjárt szívinkfartusom lenne mindjárt... néha komolyan megijedek.
2015. okt. 6. 22:33
2/8 anonim válasza:
Szerintem nem. Valamilyen szinten normális ezeknek egy része, volt nálam is erős légszomj pl de ájulás érzés, zsibbadás meg szédülés nem biztos, hogy annyira rendben van, én elmennék orvoshoz.
3/8 anonim válasza:
zsibbadás a vizesedés miatt van,idegeket nyomsz meg és a viz miatt jobban megérzed.
4/8 anonim válasza:
Nalam csak hatfajas szokott lenni.
En is inkabb megkerdeznem a dokit biztos ami biztos.
5/8 anonim válasza:
Nekem csak légszomjam szokott lenni ha fekszek. Kérdezd meg a dokid! :)
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. okt. 7. 12:57
7/8 anonim válasza:
Nekem is ez van, és olvastam többször, hogy háton fekve, vagy ha a székbe hátradőlsz, nyomja a méhed a főartériát, így kevesebb vér és oxigén jut a szívnek és az agynak is valószínű. Ezért én nem is tudok huzamosabb ideig háton feküdni, vagy ha ülök, akkor is fel kell állnom, vagy oldalra dőlni. De azért kérdezz rá a dokinál majd. Komoly baj nincs, az biztos, ne aggódj. :) Mozog rendesen gondolom, akkor meg tuti nincs baj.
8/8 A kérdező kommentje:
Értem. A gond csak az hogy összeszorul a mellkasom lefekszem és még rosszabb. De mem hátra hanem az oldalamra. És akkor meg a nyakam vállam felkarom zsibbad...de nem ugy mintha elszoritanam hanem fájva.
2015. okt. 7. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!