Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Légszomj, szapora pulzus,...

Légszomj, szapora pulzus, emiatt rossz közérzet?

Figyelt kérdés
17 hetes terhes vagyok és néha nehezebben veszem a levegőt,hirtelen elfáradok és álmosság jön rám. A szívem gyorsabban ver,emiatt furán érzem magam nagyon. Tudom hogy ilyenkor nagyobb munka hárul a szívre,de nem túlzás ez? A vérnyomásom sosem volt magas,első terhességem alatt se volt vele gond.
2011. jan. 26. 20:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Én most vagyok 19 hetes. A múlt héten ugyanezt éreztem legalább 3-4 napig. Heves szívdobogás, légszomj...úgy éreztem nem kapok levegőt, gyomorideg. Totál pánikbeteg tünetek...egyszerűen nem tudtam mi bajom. Mintha aggódni kellene valamiért. Pedig csak jó híreket kaptam akkor. Bár előtte történtek gondok, azt hittem most jött ki rajtam. Aztán hirtelen elmúlt.Az én vérnyomásom általában alacsony. Tegnap végre megmozdult a babám, aminek nagyon örülök. Remélem elmúlik neked is. Én is úgy érzem fölöslegesen paráztam.
2011. jan. 26. 20:51
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem is a 2. babával valahogy nehezebben elviselhető ez a szapora pulzus. Folyamatosan légszomjam van, elég kellemetlen, de hát ez van, mindent a babóért. :))

24 hkm

2011. jan. 27. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!