Első trimeszteres kismamák, mennyire jellemző a rossz közérzet, rossz hangulat, ingerlékenység, sírhatnék, fáradékonyság?
Szia!
Sajnos én is veszítettem màr el babàkat...
9.hétben vagyok és 6 hetesen kezdődött az émelygés ami érdekes módon nàlam nem reggel jelentkezik hanem a du-i esti óràkban. Estére a hasam is hatalmasra puffad. Elég nyűgös vagyok és a pàrom is hamar fel tud idegesíteni most.
De én örülök minden kellemtlen tünetnek is mert így tudom h odabent rendben minden.
Te is élvezd ki a terhességed minden percét még akkor is ha néha kellemetlen tünetekkel jàr! Meglàtod minden rendben lesz. Mennyi idős kismami vagy?
Szioka
Nalam az 5. Heten kezdodtek a rosszulletek. Eleinte mellfeszules,mindennapos emelyges. Egy hettel kesobb kezdodott a hanyassal egybekotott folytonos emelyges. Ejjel-nappal. Sirhatnekom volt mar egesz nap...A 8. Heten elkezdtek enyhulni amikor meg kellett volna jonnie,meg is ijedtem,rohantam az orvoshoz,de minden oke volt...utana rajottem ennek igy kell lennie. 12hetes multam,de meg mindig 0-24 be hanyingerem van :) majd elmulik :)
De igazabol.. mar nem banom. A babaert mindent! :)
Első babaámnál az összes felsorolt tünet végigkísérte a terhességem, plussz hánytam, de úgy, hogy fogyás lett a vége és majdnem kórház. Most a másodikkal még szörnyűbb, mert nem hányok csak ritkán, viszont ami bent marad az olyan szinten kavarog, hogy ájulás közeli az állapot. Ha épp nem alszok akkor viszont vagy szétvet az ideg, vagy sírok, vagy röhögök, de azt egész nap....kemény hangulatingadozások :/ Remélem majd normalizálódik azért :)
Veszítettem el én is babákat, nagy babákat is sajnos, de nincs félelmem miatta.
Szia!
Én még csak az 5. héten vagyok, nálam a mellfeszkó és az állandó álmosság játszik egyelőre. Hányingerem csak nagyon enyhe van, ritkán és nagyon rövid ideig tart. Hányni még nem hánytam a terhesség alatt.
Szerintem a jövő héttől elkezd majd beindulni a "gépezet" és akkor jön a cucc sugárba, meg minden, ami ezzel jár, bár van, aki megússza, de igazából nem is érdekel, csak minden okés legyen a kis albérlővel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!