Sokan mondják,hogy akinek ég a gyomra,annak hajas babája lesz.És akinek a torkát marja a sav?Mi igaz ebből?Már kiváncsi vagyok. :)
2010. jún. 21. 21:45
1/8 anonim válasza:
Igen ezt szokták mondani.
De nekem teljesen az elenkezoje volt egyáltalán nem is egett a gyomrom és nem marta a torkomat a sav.
És kb 8cm haja volt a babómnak mikor meg szuletett :))))))
2010. jún. 21. 21:49
2/8 anonim válasza:
A baba hajának meg a gyomorégésnek a világon semmi köze nincs egymáshoz. Azért "ég a gyomor" mert a gyomorszáj nyitottabb, és a sav kifolyik a gyomorból, plusz a baba is nyomja a gyomrot. De ha az ember józan paraszti ésszel belegondol: a méhben fejlődő babának mi a bánat köze lenne a gyomorhoz? Átlóg a haja, vagy mi? :D Egyszerű népi hiedelem, mint hogy csúcsos pocakban kisfiú lakik. :)
2010. jún. 21. 21:49
3/8 anonim válasza:
Sose égett a gyomrom, mégis gyönyörű nagy fekete hajas babám született
2010. jún. 21. 21:57
4/8 anonim válasza:
Nekem sose égett a gyomrom és édes kis kopaszom lett :)
Azóta 7hónapos de még mindig nincs haja szegény fiamnak :DDD
2010. jún. 21. 22:06
5/8 anonim válasza:
Nyilván baromság ez, te is tudod jól! :)
2010. jún. 21. 22:11
6/8 anonim válasza:
Ez egy nagy hülyeség. Gondolj bele: eléri a fejecskéje a gyomrodat vagy bármit?? Nem, mert burokban van, tehát nem piszkálhat a haja sem...
2010. jún. 21. 23:13
7/8 anonim válasza:
Az elso terhessegem alatt begyulladt a nyelocsovem a sok savtol, nagyon sokat szenvedtem. A nagyobbik fiam megis teljesen kopaszon szuletett, meg csak szemoldoke sem volt,pedig idore jott.
A masodik terhessegem alatt szinte egyaltalan nem egett a gyomrom, igen ritkan fordult elo, akkor is csak picit. A 2. fiam megis suru barna hajjal szuletett.
Szoval ez csak mendemonda.
2010. jún. 22. 07:20
8/8 anonim válasza:
Égett a gyomrom rendesen, kopasz babám született.
Azért ég, mert a baba alulról nyomja a gyomrot, és feljön a sav.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!