Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Igaz az a szobeszed hogy ha...

Igaz az a szobeszed hogy ha valami hozza er a terhes hasahoz, a baban meg fog latszani?

Figyelt kérdés
33hetes kismama
2008. júl. 25. 20:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Mire gondolsz? pl. egy TV-re?
2008. júl. 25. 20:29
 2/7 A kérdező kommentje:
egy fazek fedojere
2008. júl. 25. 20:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Én mindenhonnan azt hallottam, hogy ez nem igaz. Nagy hülyeség
2008. júl. 25. 20:39
 4/7 anonim ***** válasza:
én egy óriásit zakóztam nagy pocival-szerencsére csak térdre-és egy nagy anyajegy van a nyakán-de egyébként marhaságnak tartom
2008. júl. 25. 20:55
 5/7 anonim ***** válasza:

dehogy igaz!

gondolj bele mennyi ruhát húzol fel terhesség alatt, a szappan, a törölköző stb is hozzáér és mégsincs minden emberen egy rruhalenyomat.

azt mondták, hogy ha megijedsz és odakapsz és kimondod amitől megijedtél, pl, jajj egy bogár, akkor egy bogár alakú anyajegye lesz, de ez úgy hülyeség ahogy van.

Azt viszont betartom, hogy nem bámulok meg betegeket az utcán.

2008. júl. 25. 21:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is hallottam ezt, de remélem ezek a babonák nem jönnek be, mert 2 hete temettük a nagyapámat, és én végig ott álltam a koporsó mellett, és azt is mondja egy babona, hogy aki halottat lát, annak meghal a babája. 22 hetes vagyok.
2008. júl. 26. 07:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Sok babonás ember van, ami nem is gond, ha nem ez vezérli az egész életét. Értelmes emberek vagyunk hát gondolkodjunk már!! Hogy a fenébe látszódna meg rajta?úgy nem tud élni egy kismama 9 hónapig, hogy semmi sem ér a hasához..Akkor tele lennénk lenyomatokkal. Érdemes szelektálni a hiedelmek között szerintem.
2008. júl. 26. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!