Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem akar elvenni a párom...

Nem akar elvenni a párom hiába szülök neki! Azt mondja nem erőltethetik rá! Én megmondtam neki hogy akkor a gyerek se lesz az ő nevén! Szakítok vele mert nálunk ilyen nem szokás. szégyen. Ti megbocsájtanátok?

Figyelt kérdés
2018. szept. 2. 12:00
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
68%

Mi 8 éve vagyunk együtt.Idén volt eljegyzés úgy, hogy amúgy van egy 3 és egy 1 éves gyermekünk.Mindegyikünk tudta, hogy majd egyszer akar házasodni, de azt is tudtuk, hogy nem a papír a legfontosabb.Sőt..a legutolsó a papír..mert nem az tart össze egy kapcsolatot, hogy házassági papírod van, hanem a szerelem,szeretet a kölcsönös tisztelet és bizalom.

Mit szólt a párod a babához? Örült vagy azt mondta vetesd el?Mert pld ha örült neki attól függetlenül, hogy nem tervezett akkor egyáltalán nem arról van szó, hogy ne akarna téged és a babát csak simán nem úgy akar rohanvást az oltár elé vinni, hogy ,,ha már egyszer bekapta a legyet" akkor elveszem.(én speciel ennek örültem volna annak idején a legkevésbé)Miért nem jó neked most az, hogy együtt éltek és majd akár a baba születése utána fél -egy évvel elvesz?Ha jó a kapcsolatotok akkor miért olyan eget rengető dolog várni még 1 évet?

Amúgy, ha ilyen stílusban kérted számon őt ,hogy mikor vesz el most már rohanvást és ráadásul fenyegetőzve akkor megértem a reakcióját.Mert amit te csinálsz az bizony zsarolás.

Remélem rájössz mi is a baj azzal amit csinálsz,mert a végén neked köszönheti a gyermeked, hogy nem család lesztek, hanem egy újabb hétvégi apuka ,,gyártódik".

2018. szept. 2. 13:14
 32/44 anonim ***** válasza:
21%
Általában akkor jönnek rá a nők, hogy mennyire fontos lett volna a házasság, amikor gond van. Szakításkor, vagy haláleset kapcsán.
2018. szept. 2. 13:22
 33/44 anonim ***** válasza:
72%

Kérdésekre válaszolj.

Hogyan estél teherbe rendes védekezés mellett? (mert gondolom, ha nem akartátok, védekeztetek).

Mióta vagytok együtt?

Hány évesek vagytok?

2018. szept. 2. 13:35
 34/44 anonim ***** válasza:
90%
Nem ertem ezt a hisztit, egy kozos gyerekhez kepest a hazassag lophasz, egy papir, egy huszadrangu kapocs. Elvalni el lehet barmikor, de egy kozos gyerek orokre osszekot vmilyen szinten. Ha mar megcsinaltatok, akkor nem tok mindegy van-e papir vagy nem? Ha meg annyira fontos, bementek az anyakonyvvezetohoz, alairtok mindketten es bumm hazasok vagytok. Nagy ugy.
2018. szept. 2. 14:25
 35/44 anonim ***** válasza:
71%
Olyan szokás nálatok, hogy házasság nélkül teherbe esel? Nem mindegy van e papír. Tényleg szemétség ezt ráeröltetni valakire.
2018. szept. 2. 14:57
 36/44 anonim ***** válasza:
45%
Magyarázd már el hogy lehet véletlen teherbe esni??!
2018. szept. 2. 17:05
 37/44 anonim ***** válasza:
45%

Jobb ha nem háborogsz mert hoppon maradsz.

Legyen a gyerek vezetékneve mindkettőtöké.

2018. szept. 2. 17:16
 38/44 anonim ***** válasza:
66%

😂 A világ legnagyobb vicce, hogy mikor teherbe verődtél, akkor pattogsz a házasságért! Előtte kellett volna...

Ha meg nem lesz az apa"nevén" és ti együtt maradtok, csinálsz magatoknak egy felesleges kört, hogy még változtasd a gyerek nevét... Nagyon "okos"vagy amúgy, tényleg csak gratulálni tudok!

2018. szept. 2. 17:24
 39/44 anonim ***** válasza:
60%

Mit kell egy hülye papír miatt pattogni?! 30 éve vagyok együtt a párommal, életem szerelmével. 3 gyerekünk van. Nagy valószínűséggel sokkal normálisabb ás kiegyensúlyozottabb a kapcsolatunk, mint sok házaspárnak, akik pár éven belül szét is mennek. Közös kasszán vagyunk, a legkisebbel apja volt GYES-en, mert éppen munkanélküli volt. Közösen vettünk házat, feles tulajdonunk van benne. És a mai napig szeretem és tisztelem, meg néha az agyamra megy, veszekedni is szoktunk, de SOHA nem hagynám el és ő sem engem.

Ebben a sztoriban nekem valami nem gömbölyű: részedről itt inkább érdekszagot érzek mint szerelmet. Mije van a pasinak, amit meg akarsz szerezni és csak esküvővel lehet?

2018. szept. 2. 17:50
 40/44 anonim ***** válasza:
46%

Én megmondtam neki hogy akkor a gyerek se lesz az ő nevén

Ez nem így megy. Ha apuka apasági vizsgálatot kér, és a dns teszt bizonyítja, hogy ő az apa, akkor fizetheted a perköltséget.

2018. szept. 2. 17:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!