Nem akar elvenni a párom hiába szülök neki! Azt mondja nem erőltethetik rá! Én megmondtam neki hogy akkor a gyerek se lesz az ő nevén! Szakítok vele mert nálunk ilyen nem szokás. szégyen. Ti megbocsájtanátok?
Mi 8 éve vagyunk együtt.Idén volt eljegyzés úgy, hogy amúgy van egy 3 és egy 1 éves gyermekünk.Mindegyikünk tudta, hogy majd egyszer akar házasodni, de azt is tudtuk, hogy nem a papír a legfontosabb.Sőt..a legutolsó a papír..mert nem az tart össze egy kapcsolatot, hogy házassági papírod van, hanem a szerelem,szeretet a kölcsönös tisztelet és bizalom.
Mit szólt a párod a babához? Örült vagy azt mondta vetesd el?Mert pld ha örült neki attól függetlenül, hogy nem tervezett akkor egyáltalán nem arról van szó, hogy ne akarna téged és a babát csak simán nem úgy akar rohanvást az oltár elé vinni, hogy ,,ha már egyszer bekapta a legyet" akkor elveszem.(én speciel ennek örültem volna annak idején a legkevésbé)Miért nem jó neked most az, hogy együtt éltek és majd akár a baba születése utána fél -egy évvel elvesz?Ha jó a kapcsolatotok akkor miért olyan eget rengető dolog várni még 1 évet?
Amúgy, ha ilyen stílusban kérted számon őt ,hogy mikor vesz el most már rohanvást és ráadásul fenyegetőzve akkor megértem a reakcióját.Mert amit te csinálsz az bizony zsarolás.
Remélem rájössz mi is a baj azzal amit csinálsz,mert a végén neked köszönheti a gyermeked, hogy nem család lesztek, hanem egy újabb hétvégi apuka ,,gyártódik".
Kérdésekre válaszolj.
Hogyan estél teherbe rendes védekezés mellett? (mert gondolom, ha nem akartátok, védekeztetek).
Mióta vagytok együtt?
Hány évesek vagytok?
Jobb ha nem háborogsz mert hoppon maradsz.
Legyen a gyerek vezetékneve mindkettőtöké.
😂 A világ legnagyobb vicce, hogy mikor teherbe verődtél, akkor pattogsz a házasságért! Előtte kellett volna...
Ha meg nem lesz az apa"nevén" és ti együtt maradtok, csinálsz magatoknak egy felesleges kört, hogy még változtasd a gyerek nevét... Nagyon "okos"vagy amúgy, tényleg csak gratulálni tudok!
Mit kell egy hülye papír miatt pattogni?! 30 éve vagyok együtt a párommal, életem szerelmével. 3 gyerekünk van. Nagy valószínűséggel sokkal normálisabb ás kiegyensúlyozottabb a kapcsolatunk, mint sok házaspárnak, akik pár éven belül szét is mennek. Közös kasszán vagyunk, a legkisebbel apja volt GYES-en, mert éppen munkanélküli volt. Közösen vettünk házat, feles tulajdonunk van benne. És a mai napig szeretem és tisztelem, meg néha az agyamra megy, veszekedni is szoktunk, de SOHA nem hagynám el és ő sem engem.
Ebben a sztoriban nekem valami nem gömbölyű: részedről itt inkább érdekszagot érzek mint szerelmet. Mije van a pasinak, amit meg akarsz szerezni és csak esküvővel lehet?
Én megmondtam neki hogy akkor a gyerek se lesz az ő nevén
Ez nem így megy. Ha apuka apasági vizsgálatot kér, és a dns teszt bizonyítja, hogy ő az apa, akkor fizetheted a perköltséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!