Mással is fordult elő hasonló?
Reggel hatalmas tömeg volt a buszon. Mikor leszálltam nagyon rosszul lettem. Szédültem és hányingerem volt, ezért ittam pár kortyot. Volt a hátizsákomban zacskó, de nem volt időm elővenni, így sajnos kénytelen voltam (a gyakorlatilag már üres és hála Istennek "nagyobb szájú") üvgbe hányni. Semmi esetre sem szerettem volna a földre, az még kellemetlenebb lett volna. Nem látott tudtommal senki, mivel egy kis utcában történt a dolog. A megállóban lévő szemetesbe dobtam az üveget, előtte persze becsomagoltam egy zacskóba. Iszonyú kellemetlen volt,ráadásul egész nap azon gondolkoztam, hogy "nem hagytam e szagot a megállóban" és hogy mi fog történni, ha napokig nem is viszik el a szemetet.
Azt hiszem ezek után mindig kézben tartok zacskót. :(
Jaj ne izgasd magad, a terhessegi rosszullet sajnos nem varja meg a megfelelo helyet es alkalmat :)
Egy kismama a metron hanyt....egy pasi cipojere :) Szolt hogy rosszul van alljanak arrebb, de a pasi ra se bagozott, hat igy jart!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!