Nem akar elvenni a párom hiába szülök neki! Azt mondja nem erőltethetik rá! Én megmondtam neki hogy akkor a gyerek se lesz az ő nevén! Szakítok vele mert nálunk ilyen nem szokás. szégyen. Ti megbocsájtanátok?
Beszélj vele. Mi itt hiába találgatunk, mit miért gondolt, mondott és hogyan volt. Kérdezd meg, akkor komolyan gondolta-e, hogy elvesz és ha igen, mi változott.
A gyerek érdeke, hogy apja is legyen, ha együtt nem megy, akkor legalább az, hogy nagyjából normálisan kommunikáljanak a szülei.
Megkérte a kezed... Tudod, ez azt jelenti, hogy szeretne egyszer elvenni.
Azóta nyilván megbánta, mert követelőzöl, zsarolod a gyerekkel...
Szerinted ezek után ki az a barom, aki elvenne?
Meg mi az, hogy véletlenül estél teherbe? 2018-ban már elég jó módszerek vannak a védekezésre.
Itt csak te vagy szégyen.
Nalunk is ugy szuletett az elso hogy meg eljegyzes se volt. Nem is beszeltunk rola. Szules utan 1 even belul lett eljegyzes es ra 1 evre meg lett tartva az eskuvo.
Engem nem zavart volna ha hazassag nem lesz. Mert nem amiatt voltam/vagyok a parommal.
De az tenyleg erdekes hogy eljegyez es utana azt mondja nem is ismeritek egymast meg nem akar meg elvenni? Akkor eleve nem kellett volna megkerni...
gondolom a kerdezonek az faj hogy atvertek ami jogos, es az hogy igy nem tudja vajon mas dologban is ilyen lesz e? Pontosabban akkor alapjaiban lehet e hinni a szavanak! En ezt abszolut meg tudom erteni.
Persze a pelda ott volt elotted (tesoja) de az korantsem jelenti hogy akkor biztosan a te parod is olyan lesz, es igy fog viselkedni.
Esetleg a csaladjuk nem egy elvalt csalad? A parod csaladjaba milyen erteke van a hazassagnak? Vagy nincs? Kicsit azt furcsanak tartom hogy teso is meg o is megkeri a not aztan meg beszarik. Es megtorpan es visszakozik.. gondolom van valami hattere.
Azert alljunk mar meg! En most SPIRAL mellett lettem terhes! Amit nem kell szedni, se felhuzni, se figyelni ra, helyen is volt, meg is volt!! Szoval nem a terhesseggel betamadni feltetlen mikor azt sem tudjatok hogyan volt!
DE IGENIS LEHET VEDEKEZES MELLETT TERHES VALAKI!!! Meg 2018-ban is!!
Utolso voltam
Hát de te szivatnád a gyereket, hogy szakítanál az apjával, mert nem cipel téged nagy hassal, kisbálnaként az oltárhoz:D
Szülni meg nem azért kell neki (bár jelzem, magadnak szülöd elsősorban), hogy elvegyen! Ha szerinted szégyen házasságon kívül szülni, akkor védekezni kellett volna és nem most sipákolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!