Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem akar elvenni a párom...

Nem akar elvenni a párom hiába szülök neki! Azt mondja nem erőltethetik rá! Én megmondtam neki hogy akkor a gyerek se lesz az ő nevén! Szakítok vele mert nálunk ilyen nem szokás. szégyen. Ti megbocsájtanátok?

Figyelt kérdés
2018. szept. 2. 12:00
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
76%
Maradj vele, hátha neki több esze van, mint neked. Tőled sok észt nem vesz át az a gyerek.
2018. szept. 2. 12:39
 22/44 anonim ***** válasza:
88%
Nem az önzősége miatt fog szívni az a gyerek, hanem mert te így viselkedsz. Pontozz le nyugodtan, de akkor is gusztustalan, amit művelsz, inkább ez a szégyen, nem a házasságon kívül született gyerek...
2018. szept. 2. 12:40
 23/44 anonim ***** válasza:
75%
Mi az undorító?
2018. szept. 2. 12:46
 24/44 anonim ***** válasza:
71%

Beszélj vele. Mi itt hiába találgatunk, mit miért gondolt, mondott és hogyan volt. Kérdezd meg, akkor komolyan gondolta-e, hogy elvesz és ha igen, mi változott.

A gyerek érdeke, hogy apja is legyen, ha együtt nem megy, akkor legalább az, hogy nagyjából normálisan kommunikáljanak a szülei.

2018. szept. 2. 12:47
 25/44 anonim ***** válasza:
85%

Megkérte a kezed... Tudod, ez azt jelenti, hogy szeretne egyszer elvenni.

Azóta nyilván megbánta, mert követelőzöl, zsarolod a gyerekkel...

Szerinted ezek után ki az a barom, aki elvenne?

Meg mi az, hogy véletlenül estél teherbe? 2018-ban már elég jó módszerek vannak a védekezésre.

Itt csak te vagy szégyen.

2018. szept. 2. 12:52
 26/44 anonim ***** válasza:
73%

Nalunk is ugy szuletett az elso hogy meg eljegyzes se volt. Nem is beszeltunk rola. Szules utan 1 even belul lett eljegyzes es ra 1 evre meg lett tartva az eskuvo.

Engem nem zavart volna ha hazassag nem lesz. Mert nem amiatt voltam/vagyok a parommal.

De az tenyleg erdekes hogy eljegyez es utana azt mondja nem is ismeritek egymast meg nem akar meg elvenni? Akkor eleve nem kellett volna megkerni...

gondolom a kerdezonek az faj hogy atvertek ami jogos, es az hogy igy nem tudja vajon mas dologban is ilyen lesz e? Pontosabban akkor alapjaiban lehet e hinni a szavanak! En ezt abszolut meg tudom erteni.

Persze a pelda ott volt elotted (tesoja) de az korantsem jelenti hogy akkor biztosan a te parod is olyan lesz, es igy fog viselkedni.

Esetleg a csaladjuk nem egy elvalt csalad? A parod csaladjaba milyen erteke van a hazassagnak? Vagy nincs? Kicsit azt furcsanak tartom hogy teso is meg o is megkeri a not aztan meg beszarik. Es megtorpan es visszakozik.. gondolom van valami hattere.

2018. szept. 2. 12:53
 27/44 anonim ***** válasza:
74%
Miért olyan rohadt fontos az az esküvő? Ma már simán beedják a válópert bármikor, ez már nem köt senkit semmire. Régen volt ereje, ma már formaság.
2018. szept. 2. 12:54
 28/44 anonim ***** válasza:
47%

Azert alljunk mar meg! En most SPIRAL mellett lettem terhes! Amit nem kell szedni, se felhuzni, se figyelni ra, helyen is volt, meg is volt!! Szoval nem a terhesseggel betamadni feltetlen mikor azt sem tudjatok hogyan volt!

DE IGENIS LEHET VEDEKEZES MELLETT TERHES VALAKI!!! Meg 2018-ban is!!

Utolso voltam

2018. szept. 2. 12:55
 29/44 anonim válasza:
75%

Hát de te szivatnád a gyereket, hogy szakítanál az apjával, mert nem cipel téged nagy hassal, kisbálnaként az oltárhoz:D

Szülni meg nem azért kell neki (bár jelzem, magadnak szülöd elsősorban), hogy elvegyen! Ha szerinted szégyen házasságon kívül szülni, akkor védekezni kellett volna és nem most sipákolni.

30/44 anonim ***** válasza:
32%
*nem kell
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!