Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem akar elvenni a párom...

Nem akar elvenni a párom hiába szülök neki! Azt mondja nem erőltethetik rá! Én megmondtam neki hogy akkor a gyerek se lesz az ő nevén! Szakítok vele mert nálunk ilyen nem szokás. szégyen. Ti megbocsájtanátok?

Figyelt kérdés
2018. szept. 2. 12:00
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
88%

Volt példa előtted (párod[?] bátyja), mégis itt tartasz.

Hogyan gondolod leélni vele életedet, ha ő így vélekszik.

Igaz, senki nem kényszerítheti őt az esküvőre, de ha kényszerből csinálná, az sem lenne jobb a jelenleginél.

.

Bár már mindegy, de magadban keresd a fő okot:

- a szerelem lila köde elvette tisztánlátásod,

- azt hitted, a gyerek összeköt (pedig a családban van ellenkezőjére példa!).

2018. szept. 2. 12:18
 12/44 anonim ***** válasza:
83%
Ezt nem értem: miért kért meg, ha nem akar elvenni? Hazudott?
2018. szept. 2. 12:20
 13/44 anonim ***** válasza:
100%
Véletlen nem lehet teherbe esni. Ha szégyen házasságon kívül szülni, akkor dugni se kellett volna ész nélkül.
2018. szept. 2. 12:24
 14/44 A kérdező kommentje:

Egyszer azt mondja feleségem.

Egyszer azt mondja barátnője vagyok.

Mikor milyen társaságban vagyunk.

Most pedig azt mondta ha a gyerek nem lesz az ő nevén akkor elhagy

2018. szept. 2. 12:25
 15/44 anonim ***** válasza:
92%

Minek erőlteted azt az esküvőt?

Én is menekülnék ebből, ha te a gyerekkel akarod zsarolni.

De ilyen után a férfi helyében én biztos kilépnék ebből.

2018. szept. 2. 12:28
 16/44 anonim ***** válasza:
31%
Mázli hogy követelhez apasági vizsgálatot. 😏 Aztan majd elveszik tőled a ygereket. 😏😏
2018. szept. 2. 12:31
 17/44 anonim ***** válasza:
80%
Ezt hisztit, már ne haragudj és nagyon gusztustalan, hogy zsarolni próbálod... Mi sem vagyunk házasok, így fog megszületni a babánk. De nekem eszembe sem jutott volna csak ezért gyorsan összerántani egy esküvőt... Párom mondjuk el akart venni, de szerintem kiábrándító így esküvőt tartani, megbeszéltük, hogy majd utána összeházasodunk, amikor én is jól érzem magam a bőrömben, mert az első négy hónap nekem pocsék volt, folyamatosan hánytam, a wc-hez voltam láncolva, utána két hétig kórházban is voltam vérzés miatt, most meg már hatalmas a pocakom, vizes a lábam, mindig be van dagadva, nagyon hamar elfáradok, pont egy esküvő hiányozna nekem... Vannak minta terhességek és vannak totál kiszámíthatatlanok. Majd a baba születése után egy-két évvel megtartjuk, ott lesz velünk a gyerekünk is, semmi szégyellnivaló nincs ebben. Ez a kirohanásod kicsit túlzás, így meg is értem, hogy nem akar elvenni. Egyébként lehet hogy szeretne esküvőt, de nem egy becsúszott gyerek miatt. És hogy még neked kéne megbocsátani? Örülj, ha nem hajt el téged a fenébe ezek után...
2018. szept. 2. 12:32
 18/44 anonim ***** válasza:
78%
Ne haragudj, de valóban erőlteted. Készülj. Van hol laknod egyedül a babával? Félretett pénz? Munkahely? Mert egyedül maradsz. Hiába zsarolod. Én már elhagytalak volna.
2018. szept. 2. 12:32
 19/44 anonim ***** válasza:
63%

Azt nem értem én sem, hogy miért jegyzett el, ha nem akar megházasodni? :-( Ugyan nálunk is ez lett végül, csak annyi a különbség, hogy nekem az esküvő nem olyan fontos, mint neked, kérdező, pontosabban semennyire nem fontos, ezért én ezt nem élem meg tragédiaként. De úgy tűnik, számodra igenis nagyon fontos, hogy házasságban szülessen meg a gyermeketek.

Azon kellene elgondolkodnod, kérdező, hogy a házasság vagy párod hiányozna-e jobban, ha nem lenne?

2018. szept. 2. 12:33
 20/44 A kérdező kommentje:

Na ez az undorito!

Mert a gyereke fog emiatt szivni a sajat onzosege miatt

Es itt o igerte az eskuvot nem en hajkuraszom szoval hazug

2018. szept. 2. 12:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!