Nem akar elvenni a párom hiába szülök neki! Azt mondja nem erőltethetik rá! Én megmondtam neki hogy akkor a gyerek se lesz az ő nevén! Szakítok vele mert nálunk ilyen nem szokás. szégyen. Ti megbocsájtanátok?
Volt példa előtted (párod[?] bátyja), mégis itt tartasz.
Hogyan gondolod leélni vele életedet, ha ő így vélekszik.
Igaz, senki nem kényszerítheti őt az esküvőre, de ha kényszerből csinálná, az sem lenne jobb a jelenleginél.
.
Bár már mindegy, de magadban keresd a fő okot:
- a szerelem lila köde elvette tisztánlátásod,
- azt hitted, a gyerek összeköt (pedig a családban van ellenkezőjére példa!).
Egyszer azt mondja feleségem.
Egyszer azt mondja barátnője vagyok.
Mikor milyen társaságban vagyunk.
Most pedig azt mondta ha a gyerek nem lesz az ő nevén akkor elhagy
Minek erőlteted azt az esküvőt?
Én is menekülnék ebből, ha te a gyerekkel akarod zsarolni.
De ilyen után a férfi helyében én biztos kilépnék ebből.
Azt nem értem én sem, hogy miért jegyzett el, ha nem akar megházasodni? :-( Ugyan nálunk is ez lett végül, csak annyi a különbség, hogy nekem az esküvő nem olyan fontos, mint neked, kérdező, pontosabban semennyire nem fontos, ezért én ezt nem élem meg tragédiaként. De úgy tűnik, számodra igenis nagyon fontos, hogy házasságban szülessen meg a gyermeketek.
Azon kellene elgondolkodnod, kérdező, hogy a házasság vagy párod hiányozna-e jobban, ha nem lenne?
Na ez az undorito!
Mert a gyereke fog emiatt szivni a sajat onzosege miatt
Es itt o igerte az eskuvot nem en hajkuraszom szoval hazug
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!