Segítséget kérnék terhes cukorbetegségi diétához, csak szeptemberben lesz a dietetikus akihez van időpontom, még nem találkoztam vele?
Sajnos 9,4 lett a terheléses cukrom. A dietetikus akihez a nőgyógyász beutalt a Honvédba csak szeptemberben lesz,de én már elkezdeném a diétát.Persze olvasgattam róla és próbálok egy 160 ch diétát követni,de ebből csak két fajtát találtam.
Bevásárlás előtt állok és szeretném tudni hogy miket szerezzek be. Ehhez kellene segítség.
Tojást ehetek reggelente, ugye? Kettőt ettem ma egy teljes kiőrlésű kiflivel. Tízóraira meg ettem egy szelet zabos kekszet kefirrel.
Májat, csirkehúst mivel ajánlanátok ebédre? Ma épp máj lesz. Krumplit talán nem is lehet ennem, vagy azt lehet? Durum tészta esetleg? Abból kb mennyi? Barna rizs?
Van az a szörnyű korpovit keksz, azt majd beszerzem.
Rozskenyér vagy teljes kiőrlésűt ehetek? Mondjuk egy-két szelet naponta belefér egy szelet felvágottal?
Gondolom zöldséget ehetek hozzá.
Cukrot szerencsére nem eszek soha, így ez nem gond. A tejet viszont szeretem. A mandulatejre leváltható a sima tej?
Bocsánat a sok kérdésért.
Bocsi, bent maradt, és elküldtem mégegyszer..
Nem leszel mindig ilyen éhes. Nekem az első 1-2 hét volt ilyen. Addigra hozzászoksz és a gyomrod is összébb megy, így nem leszel éhes. Addig egyél pl. sajtot az étkezések között.
Egyébként nekem így 38. hétre, 3170g-mal született a babám, teljesen egészséges, nyoma sem volt rajta az én cukorbetegségemnek. Úgyhogy miatta semmi sem volt nagy áldozat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!