Mi a jele ha magzathalál lép fel a terhesség későbbi szakaszában és a mi a teendő, aggódom hogy talán ez bekövetkezhet?
Tehát nem az első trimeszterbeli vetélésről, hanem mikor már viszonylag fejlett a baba.
Azért is kérdezem mert 26 hetes terhes vagyok, de az ég világon semmit sem érzek, semmilyen mozgást a pocakban, pedig figyelem, de tényleg. Mivel a 3. ultrahang elég késői időpontban esedékes (azt hiszem 30. hét körül) és a magzati szívultrahang sem kötelező mit csináljak?
Mondjuk nem tartom kizártnak hogy csak túlaggódom (sőt lehet ez lehet az ok hiszen nő a hasam hétről-hétre), de mégis kérjek magzati szívultrahangra beutalót?
Előtte érezted? Valamikor is. Esetleg túlsúlyos vagy? Hol tapad a lepenyed.
Nekem úgy sikerült mozgásra bírni a gyermekem általában, hogy ettem ittam valami cukrosat, hanyatt feküdtem vagy oldalra. (gondolom ezeket próbáltad)
Ha ez sem segített én a telomat ratettem a hasam rá és komolyzenet hallgattunk vagy (bár nem tudom ennek van-e értelme) világítottam a hasam a telefon vakuval. (amúgy nekem mozgott erre a végén, de lehet véletlen) hát.. szerintem én is elmennek vedonohoz vagy valami babamama klubba ahol van szivhang kereső, v ultrahangra akár sztkba h nem mozog nézzenek már rá.
Vegyél szivhangfigyelot otthonra.
Engem mindig megnyugtatott, ha nem ereztem mozogni.
Sajnos a védőnőm most két hétig szabin van, holnap megyek terheléses cukorvizsgálatra. Nem tudom mikor lesz eredmény,de akkor elmegyek a nőgyógyászatra.
Nem vagyok túlsúlyos egyáltalán válaszolva az egyik kérdésre. Nem éreztem semmit szerintem, az a helyzet nem is igazán tudom mit érezzek. Talán egyszer a jobb oldali hasfalamnál hullámzást pár másodpercig egy hete, de ennyi.
Sima nőgyógyászati ultrahangon is meg lehet állapítani, hogy mi a helyzet,ugye? Nem kell ahhoz feltétlenül crg-re mennem? Csak mert akkor nem kéne várnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!