Rajnai renike kérdése:
5napja késik a menzeszem ilyenkor már lehet tesztelni?
Figyelt kérdés
nagyon érzékenyek a melleim és fájnak is sokszor van olyan érzésem hogy most meg fog jönni de semmi2018. aug. 21. 12:49
1/11 A kérdező kommentje:
(Meg alul a hasamnál szurkálo érzésem van )
2018. aug. 21. 12:55
3/11 anonim válasza:
Természetesen. Manapság már kaphatóak olyan érzékeny terhességi tesztek is, amelyek már a megtermékenyülés után pár nappal képesek kimutatni a korai terhességet.
Ilyen például a Cyclotest, vagy a Predictor Early. Utóbbit jó szívvel ajánlom.
4/11 anonim válasza:
Nekem két nap késés után full pozitív lesz a pregnancy teszt (25 - ös érzékenység) ja és délután nem is az első vizeletből
5/11 anonim válasza:
Lehet. Csak könyörgöm,ha pozitív, ne rohanj az orvoshoz, mert csak felesleges kör, max. petezsákot lát, vagy azt se. Ha pozitív és a menzesztől számítva betöltötted a 6 hetet, akkor menj...
7/11 A kérdező kommentje:
Van ma meg fogom csinali kíváncsi vagyok mi lesz :)
2018. aug. 21. 16:47
8/11 anonim válasza:
ird majd meg hogy mi lett az eredménye :)
9/11 A kérdező kommentje:
Rendben meg irom köszönöm a válaszokat
2018. aug. 21. 18:05
10/11 A kérdező kommentje:
Megcsinaltam a tesztet pozitiv lett :)
2018. aug. 21. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!