Voltam dokinál már 30mm-és a babám 6-hetes vagyok van szivhang és már el is küldött a védönőhöz a kiskönyvért azt is mondtam neki, hogy nagyon fáj a hasam azt monta szedjek nospát. Nagyon boldog vagyok! Remélem most már minden rendben lesz?
szió.
eloszor is gratulalok :D
remelem nem lesz semmi gond, de azert a 9-12. hetig ne kiabald szet.
a hasfajas az elso lepes, lesz még sajnos, amikor tágul a méhed, és alakulnak a dolgok. vesd bele magad a netbe, nagyon sok hasznos dolgot fogsz talalni
itt egy pelda: [link] , itt leirjak melyik heten miben fogsz valtozni te es a baba, es mi valtozik.
Biztosan nem lesz gond!
szia!
Én úgy tudom, hogy amit a patikában vény nélkül lehet kapni azt nem szabad használni terhesség alatt! Ez vonatkozik a paracetamol készitményekre is!
Ezért szerintem ne szedd be a nospát, mert ezek ártanak a kisbabádnak, főleg az ilyen korai időszakban mikor még minden kialakulóban van.
A has fájás természetes, mert növöget a babád. De ha görcsölsz vagy vérzel az már nem jó jel akkor irány a doki!
Sok boldogságot!!!
24 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!