Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti hogyan mondtátok el?

Ti hogyan mondtátok el?

Figyelt kérdés

Olyan ötleteket várnék, ami picit mókásabb, felejthetetlen mint az ilyen sima “várandós” vagyok szöveg.:)

Szülőknek leginkább hogy nagyszülők lesznek?

2018. aug. 23. 23:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
45%
Valószínűleg a kép készült akkor, nem a gyerek. Vagy ha mégis, akkor mi van? Nyilván ismerik a saját szüleiket, és feltételezték, hogy értik a viccet. Nem értem, mi ebben az undorító.
2018. aug. 24. 19:45
 12/13 A kérdező kommentje:

Ma volt a nagy bejelentés napja, kicsit izgultam mit fognak szólni. 12hetet most töltöttem be, mindenképp megakartuk ezt várni.

Az én szüleim elváltak, anyukámnak a leveles verziót választottuk, elmentem hozzá mondtam pont most hozott valamit a postás😊 hozzá téve egy ultrahangos képet is. Könnyezett amikor olvasta!

Apát meghívtuk ebédre és plusz egy főre terítettem még...:)))

Párom édesanyjának elsőnek mondtam hogy vettem ma egy olyan szép rucit megmutattam neki és ez egy kis body volt :-) Mindenki nagyon várja a kis picurit!

2018. aug. 24. 21:42
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

#7es vagyok. Miért lenne undorító? Házasok vagyunk és már az eljegyzéstől, sőt már előtte is cseszegettek a nagyszülők azzal, hogy meddig várunk még a gyerekkel. Egyrészt nem maradi szüleink vannak, szuper jó a humor érzékük. Másrészt meg élesben nem a "készült" szót használtam, több hónapja történ az egész és fogalmam sincs már, hogy pontosan hogyan fogalmaztam. Harmadrészt, mi nem egy városban élünk a szüleinkkel (sőt, a 2 nagyszülő is más-más településen él) és mindenképpen egyszerre akartuk elmondani nekik a nagy hírt és mindenképpen az ultrahang képpel, hogy jöjjenek rá ők maguktól.

Nem tudom miért kell rossz indulatúnak lenni.

2018. aug. 25. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!