Ti hogy mondtátok meg a férjeteknek hogy terhesek vagytok? És h reagált rá?
Figyelt kérdés
Ma voltam orvosnál 8 hetes vagyok. A férjem még nem tudja. Nem tudom h mondjam meg neki. És nem terveztük félek h hogy fog reagálni rá.2018. ápr. 24. 17:01
1/20 anonim válasza:
Tedd a tesztet egy ajándék dobozba és add oda neki :)
2/20 anonim válasza:
Mi terveztük a babát. Aznap reggel mikor teszteltem még nemvárt előtt nem tudta a párom.
Nagyon halvány csík lett de azért ki lehetett venni. Én nem bírtam ki hogy ne mondjam el, berohantam felébresztettem és elmondtam, hogy szerintem terhes vagyok és végre sikeres volt a hónap :)
3/20 anonim válasza:
MEgkértem, teregessen fel, és a ruhák közt volt egy rugdalózó. :) Hozta, hogy ez meg honnan a fenéből keveredett ide, valamelyik barátnőm gyerekét öltözettük és itt maradt? :)
4/20 anonim válasza:
Mindkétszer együtt néztük meg a tesztet, szerintem ez a normális
5/20 anonim válasza:
Pont december 24 volt. A fürdőből küldtem neki egy képet a pozitív tesztről, hogy boldog karácsonyt. Nagyon örült neki.
6/20 anonim válasza:
Kis meglepi csomagot keszitettem.
Bar mi terveztuk
Szep kepeslap ,level a baba nevében .
Apának szolo dísz ,
Tesztek ,
Cumi ,egyedi feliratu body.
Mikor odaadtam neki csak nezett mi ez ,mire kaptam ,gondolkodott valamit elfelejtett??
Nezte ,csak neeeem terhes vagggy??? De Szeretleeeek volt a reakció csókokkal 🤗
7/20 anonim válasza:
Karácsonykor reggel adtam oda neki becsomagolva, hogy itt az ajándéka. Előtte 1 nappal teszteltem halvány pozit és nagy nehezen de addig titokban tartottam. Másnap reggel első pisiből már erősebb csíkos lett, ezt kapta meg. Gondolhatod mekkora volt az öröm.
8/20 anonim válasza:
Nos, eleve nem vártam volna a 8. hétig, már azt is megemlítettem volna neki, hogy késik. A helyében elég rosszul reagálnék rá. Beszéltetek amúgy egyáltalán árról, hogy akartok e majd és ha igen mikor gyereket és mi a terv, ha becsúszik véletlenül ?
9/20 anonim válasza:
Boldogok a lelki szegények, mert nekik csak a lepontozgatás öröme jutott.
10/20 anonim válasza:
Egyutt vettuk a tesztet, mindharom gyereknel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!