Hogyan mondtátok el a párotonak/férjeteknek hogy babát vártok?
Valahogy megleptétek vagy csak elmondtátok?
Mi volt az első reakciója?
Esetleg elérzékenyült?
Minden ezzel kapcsolatosat szívesen olvasok, hogy kinél hogy volt. :))
Még annyi, hogy:
Itt leginkább első terhességre gondolok...
Mennyi idősek voltatok akkor?
Nalunk sem volt tul kulonleges. Terveztuk a gyereket, pontos volt a ciklusom es a ferjem is tudta, hogy mikor kellett volna megjonnie. Aznap delutanig nem volt semmi jele a mensinek, a ferjem ment el a drogeriaba es hozott tesztet.
En megcsinaltam a tesztet es leraktam, kimentem a furdoszobabol, o viszont ott maradt es nezte, vegul o mondta nekem, hogy pozitiv lett.
A masodik babanal is hasonloan volt. A harmadik terhesseg volt az elso, amikor en tudtam meg hamarabb az eredmenyt, mert o meg aludt, vegul amikor felebredt megmutattam neki.
A lehető legkorábban teszteltem, olyan halvány volt, hogy szerintem csak én láttam a 2. csíkot. Még aznap elrohantam az orvosomhoz, mert tudtam, hogy gyógyszert kell szednem. 2 napig tartottam titokban, meg akartam várni, hogy erősebb legyen a csík. De az a két nap, amikor csak "mi ketten", én és a babám tudta, csodálatosan varázslatos volt.
Végül írtam a páromnak egy levelet a gólya nevében, ami nagyon viccesre sikeredett. Így tudta meg. Tervezett baba volt, 22 éves voltam akkor.
Az a csík már 20 hónapos gyönyörű, okos, imádnivaló fiatalember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!