Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti hogyan mondtátok el?

Ti hogyan mondtátok el?

Figyelt kérdés

Olyan ötleteket várnék, ami picit mókásabb, felejthetetlen mint az ilyen sima “várandós” vagyok szöveg.:)

Szülőknek leginkább hogy nagyszülők lesznek?

2018. aug. 23. 23:48
1 2
 1/13 anonim válasza:
94%
Nővérem tavaly csináltatott a szüleinknek két pólót ,,Legjobb nagymama/nagypapa" felirattal, nekik nagyon tetszett.
2018. aug. 24. 00:14
 2/13 anonim ***** válasza:
78%
Kaptak egy levelet a baba nevében, bemutatkozott benne, elmondta, kicsoda, mekkora, mikor érkezik kb. 😊
2018. aug. 24. 00:24
 3/13 anonim ***** válasza:
19%
Jézusom, minek ez a sok nyálas értelmetlen megjátszás? Ez csak nekem gagyi?
2018. aug. 24. 05:48
 4/13 anonim ***** válasza:
96%
3# lehet hogy kicsit nyálas, de a mai világban nem olyan természetes hogy egy nő mindenképp szülni fog,és ha akarnak is gyereket, akkor is évekbe telhet sokszor. Hát persze, hogy nagy az öröm ilyenkor.
2018. aug. 24. 08:45
 5/13 A kérdező kommentje:
Lehet nyálas, lehet nem, mi nem odabökni akarjuk hogy cső terhes vagyok, hanem mivel első unoka lesz nekik legyen felejthetetlen a bejelentés! Köszönöm a többiektől a tippetek, nagyon jóóóók!!! :)
2018. aug. 24. 08:56
 6/13 anonim ***** válasza:
92%
Anyukàm épp a nagynéném orvosi papìrjait nézegette, én meg mondtam, hogy én is adok egyet, ő jobban ért ezekhez. Akkoràt visìtott, hogy szerintem az egész lakótelep hallotta!
2018. aug. 24. 10:23
 7/13 anonim ***** válasza:
Mi leszerveztünk egy közös családi programot a nagyiknak, ez nálunk az esküvői videó nézés volt, azért kellett az ürügy, hogy tuti el jöjjenek. Meg néztük a rövid videót és én elő vettem az ultrahang képet azzal, hogy ez is akkor tájt készült. :))
2018. aug. 24. 10:51
 8/13 anonim ***** válasza:
0%

"Meg néztük a rövid videót és én elő vettem az ultrahang képet azzal, hogy ez is akkor tájt készült."

Ne haragudj, de ez undorító.

2018. aug. 24. 11:12
 9/13 A kérdező kommentje:
8-as miért lenne az undorító?
2018. aug. 24. 14:09
 10/13 anonim ***** válasza:
28%
Maga a kifejezés hogy "készült" meg az is az, hogy ezt tudomásunkra kell adni a nagyiknak. Nekem ez egyáltalán nem aranyos.
2018. aug. 24. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!