Ti hogyan mondtátok el?
Figyelt kérdés
Olyan ötleteket várnék, ami picit mókásabb, felejthetetlen mint az ilyen sima “várandós” vagyok szöveg.:)
Szülőknek leginkább hogy nagyszülők lesznek?
2018. aug. 23. 23:48
1/13 anonim válasza:
Nővérem tavaly csináltatott a szüleinknek két pólót ,,Legjobb nagymama/nagypapa" felirattal, nekik nagyon tetszett.
2/13 anonim válasza:
Kaptak egy levelet a baba nevében, bemutatkozott benne, elmondta, kicsoda, mekkora, mikor érkezik kb. 😊
3/13 anonim válasza:
Jézusom, minek ez a sok nyálas értelmetlen megjátszás? Ez csak nekem gagyi?
4/13 anonim válasza:
3# lehet hogy kicsit nyálas, de a mai világban nem olyan természetes hogy egy nő mindenképp szülni fog,és ha akarnak is gyereket, akkor is évekbe telhet sokszor. Hát persze, hogy nagy az öröm ilyenkor.
5/13 A kérdező kommentje:
Lehet nyálas, lehet nem, mi nem odabökni akarjuk hogy cső terhes vagyok, hanem mivel első unoka lesz nekik legyen felejthetetlen a bejelentés! Köszönöm a többiektől a tippetek, nagyon jóóóók!!! :)
2018. aug. 24. 08:56
6/13 anonim válasza:
Anyukàm épp a nagynéném orvosi papìrjait nézegette, én meg mondtam, hogy én is adok egyet, ő jobban ért ezekhez. Akkoràt visìtott, hogy szerintem az egész lakótelep hallotta!
7/13 anonim válasza:
Mi leszerveztünk egy közös családi programot a nagyiknak, ez nálunk az esküvői videó nézés volt, azért kellett az ürügy, hogy tuti el jöjjenek. Meg néztük a rövid videót és én elő vettem az ultrahang képet azzal, hogy ez is akkor tájt készült. :))
8/13 anonim válasza:
"Meg néztük a rövid videót és én elő vettem az ultrahang képet azzal, hogy ez is akkor tájt készült."
Ne haragudj, de ez undorító.
9/13 A kérdező kommentje:
8-as miért lenne az undorító?
2018. aug. 24. 14:09
10/13 anonim válasza:
Maga a kifejezés hogy "készült" meg az is az, hogy ezt tudomásunkra kell adni a nagyiknak. Nekem ez egyáltalán nem aranyos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!