Több gyermekes anyukák! Hogy mondtátok el hogy jön a kistesó?
Mikor mondtátok el?
Hogy reagált/reagáltak rá?
Még 7-8 hétnél tarthatok de van egy nagx fiunk aki olyan izgága hogy akaratlanul is tesz olyan mozdulatokat amivel vagy megrúgja a hasam vagy a cicim célozza ami majd leszakad úgy fáj.
Az apja is rászólt már többször amire úgy reagált hogy most miért nem szabad?Apa miért véded ennyire anyát?
:)
Végülis nagyszülöknek már elmondtuk,de ő neki még nem akartuk...
Azután rgy ujbóli ilyen mozdulása miatt elmondtam neki,kijött belölem hogy a hasamba van a kistesód és nem szeretném ha baja lenne amiatt mert rugdosol játék közbe.
Kikerekedett a szeme.
Az apja is rám nézett hirtelen hogy elmondtam.
Egy két napig nem beszéltunk erről majd ő hozta fel ezt a dolgot...
Anya én azt hittem a gólya hozza a kisbabákat..
Aranyos volt.
Ma reggel már simogatta a hasam és puszit adott rá.
Jól esett.Azt mondta várja hogy megszülessen.
Előtte mar mondtuk neki hogy lesz idővel,csak mi sem gondoltuk hogy ilyen hamar.4 éves a fiunk.
Nálatok ez hogy volt?
Eleve szerintem mikor mar szivhang lett tajekoztatni kellett volna, nem titkolni es akkor nem lett volna problema.mint aztan ez ki is derult. Eleg nagy mar hogy megertse.
Hamar? 4-5 ev? Koztem es ocsem kozott 5 ev van. Oriasi a szakadek. Jo sokaig nem nonek ossze a korkulonbseg miatt. A kulonbozo kor, erdeklodes stb alapjan kb nem is tudnak majd egymassal mit kezdeni. Amikor a kisebb kamasz lesz onnantol kezdve kezd majd eltunni az szakadek.
Persze hogy milyen testverek lesznek nem a korkulonbsegtol fugg hanem a nevelestol es a szulok hozzaallasatol.
Köszönöm,hogy felvázoltad kedves második válaszoló de nem ez volt a kérdés.
És nem titkoltuk előtte.Még csak 7 hetes leszek.még jövőhéten megyek vissza hogy van e már szívhang.
De azért köszönöm hogy kifejtetted a véleményedet.
Nekünk most jött el az idő hogy másodikat vállaljunk.Én sem ítélkezek azok felett akik gyerekeik között épp csak egy év van...Mindenkinek a magánügye.
Kicsit sértőnek gondolom ahogy azt irtad ,,nem tudnak egymással mit kezdeni,,
Ez nem igaz.De biztos neked van igazad....
Nem itelkezdtem. A tapasztalatomat irtam le mivel mint testver pont en voltam ebbe igy nem kitalatam a dolgokat vagy godnoltam hanem Tapasztalat!
Ezek tenyek amiket leirtam. Nem ram kell megsertodni es utana is lehet olvasni. Ettol fuggetlen sok boldogsagot kivanok!
Ezért nem kell hülyének nézni és megetetni az idióta gólyamesével! Ez mire volt jó?
Most magyarázhatod neki, hogy anyát felcsinálta egy gólya...
Mi elöször csak kérdezgettük őket,hogy mi lenne ha jönne egy kis teso?!
2 kisebb teljesen pozitivak voltak.már tervezték mit csinálnának a babával.
A nagy hát ő kicsit nehezebb eset volt mert azt mondta mindig csak sírna a baba.
De mikor konkrétan elmondtuk hogy jön a kis tesó mindenki örült.
Azóta puszilgatják a hasam.
A boltban baba ruhákat nézegetnek. :)
Imádom őket.
Viszont a neméről megoszlanak a vélemények.(még nem tudjuk kit rejt a pocak)
Féltékenységről még annyit,hogy mindenbe be kell vonni a nagy tesót.
Fürdetés,pelenkázas.
És nem lesz gond.
Boldog babavárást kívánok!
Köszi utolsó a válaszod ilyen választ vártam.:)
Ez elöző bunkónak pedig a golya mesét nem én etettem be a gyereknek..meséből is látnak ilyet sőt még a rendelő falára is az van festve ahogy egy gólya visz egy kisbabát.
Na mindegy ennyit arról, hogy nő netalán tán anya létére
Ilyen hozzászólást írtál ki.
Szégyelném magam a helyedbe...de te ugy se fogod.Azt hiszed vicces.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!