Ti mit mondtatok a nőgyógyásznak mikor kiderült hogy terhesek vagytok?
Pozitívat teszteltem.
Amúgy ezt egy felnőtt komolyan nem tudja kezelni? Nem értelek........
Egyszerűen mondtam neki, hogy 9 nappal ezelőtt pozitív lett a tesztem és tudom korai a vizsgálat, de 4 évet vártunk rá és kíváncsi vagyok jó helyen ágyazódott-e be.
Csinált egy tapintátos vizsgàlatot, ahol kézzel megállapította a méh nagyságát, utána pedig hüvelyi ultrahang. Rögtön látszott a petezsák, ami megfelelt az utolsó mensi szerinti méretnek.
Megbeszéltük a következő vizsgálat időpontját.
-Jó napot kívánok, mi járatban?
-Jó napot kívánok, van egy pozitív terhes tesztem, és ezzel kapcsolatban kértem az időpontot.
Utána ment minden, mint a karikacsapás.
X napja késik, pozitív a teszt.
Nem olyan bonyolult.
Én :
Eredetileg csak az aktuális rákdzűrésre szerettem volna jelentkezni, de pozitív lett a terhességi teszt....
Aztán már a kérdésekre válaszoltam
Jah nekem
Rákszűrés,
Alul egyéb ellenőrzés
Mellvizagálat,
Hüvelyi UH
8.
Mire eljutottam az időpontra màr sürgősségin megàllapítottàk a terhességet, vérzés miatt rohantam oda.
A kontrollra az eredeti időpontra a sajàt orvosomhoz mentem.
Elmondtam, hogy eredetileg terhesség megàllapítàsa miatt kértem ki az időpontot, de időközben megàllapítottàk a terhességet, de szeretném, ha a tovàbbiakban ő követné a pici fejlődését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!