Ti hány hetesen mondtátok el a kollégáknak, hogy babát vártok?
Valamint hogyan? Észrevették rajtatok, hogy gömbölyödik a poci, vagy ti mondtátok el?
Én 12 hetes terhes vagyok, irodai munkám van, bár a termelésben dolgozom és sokszor megfordulok a gyártósoron is, ahol előfordul, hogy segítek selejtezni, válogatni stb. Ugye ez most már nincs, mert emelni kell stb, viszont több kollégám is nézett már rám furcsán ez miatt. Nem vagyunk közeli bizalmas viszonyban a többséggel, tényleg csak munkaviszony, de kedveljük egymást.
Mindenképp a főnökömnek akartam először elmondani, szerintem úgy a fair.
Tőlem tudja meg, ne másoktól :)
Ez körülbelül a 13. hét környékén volt. Ezután én írtam egy kör e-mailt azoknak akikkel dolgozok, bár nem vagyunk nagy cég, de sose volt mindenki egy szobában egyszerre, így ez volt a legkézenfekvőbb :D
Megírtam és utána jöttek a gratulációk amikor találkoztunk.
Ha szabad ilyet, akkor szerintem te is írhatsz egy ilyen bejelentést, csak az infó kedvéért, hogy ne legyen sértődés, hogy jaj miért maradsz ki a munkából :)
Aki meg közelebbi ember, úgyis kibeszélitek egy kávé mellett a boldogságod :)
Mivel korhazban dolgozom, pont olyan reszen ami veszelyes lehet, a fonokomnek egybol mondtam a 8. heten.
A kollegaknak par hettel utana, ami nagyon jo dontes volt, mert jott egy ionizalo sugarzos beteg, es egybol szaladt a kolleganom, hogy ki ne jojjek a szobabol. ( mutaciot okozhat )
De ez munkahelytol fugg. Ha egy irodaban uldogelek nem mondtam volna ilyen hamar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!