Ti mit mondtatok a nőgyógyásznak mikor kiderült hogy terhesek vagytok?
Az asszisztens megkérdezte az utolsó menzesz időpontját.
Már abból egyértelmű volt.
Kérdezte csináltam e tesztet és hogy örülünk e?
Ez az infó már így ment be a dokihoz.
En magandokihoz jarok. Elso gyermekem is nala szultem.
Aztan ugy pozi lett a teszt, kertem idopontot kb 3 het mulvara az asszisztensetol. Na mentem az adott idopontban.
Megkerdezte a doki h hogy vagyok. Mondtam, hogy kesik, van pozitiv tesztem es orulunk.
Aztan megvizsgalt, csinalt ultrahangot, orultunk egyutt, hogy minden ok. Megirtak a leletet es megbeszeltuk a kov lepest stb. Adja magat a helyzet. ;)))
Tőlem megkérdezte, hogy mi a panaszom. Mondtam, hogy az nincs, csak egy pozitív tesztem :) Aztán megkerdezte, hogy meg akarom-e tartani.. ez kicsit rosszul esett, de állítólag fiatalabbnak nézek ki a koromnál és egyébként sem vagyok túlkoros, gondolom ezért kérdezhette. Utána megvizsgált és mindent rendben talált. Holnap lesz fel éves :)
Gratulálok neked!
Az én dokim ránézett a papíromra ahol az utolsó menstruációt már ráírták és azt kérdezte
- "Csak nem?"
- "De :D.."
"Aztán megkerdezte, hogy meg akarom-e tartani.. ez kicsit rosszul esett"
Valamilyen úton-módon mindig megkérdezik. Van aki direktbe, van aki virág nyelven, de tudnia kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!