Mivel győztétek meg a férjeteket, hogy szeretnétek második babát?
Egyenlore ne gyozkodd, ehhez meg koran van, ugyanis a ferjed meg nem is tudja, hogy milyen erzes apanak lenni. Te mar a szived alatt hordod az elso babat, ugymond ismered, imadod, tudod, hogy hozzad tartozik, erzed, de a ferjed ezt meg nem erzi at, neki az apasag meg csak egy fogalom a szotarbol. Es ez igy normalis. Es az is normalis, hogy mivel lovese nincs, hogy mit jelent, egyenlore nem akar az ismeretlenbol duplazni. :-)
Hidd el, hogyha meglesz a baba, akkor annyi oromot, boldogsagot, annyi izgalmat fog adni neki is, olyan erzeseket szabadit fel benne, hogy idovel alig fogja varni, hogy mindent megegyszer atelhessen, hogy meg egy emberket teremtsen, akiben lathatja magatokat.
Az elso babara a ferjem beszelt ra engem, korabban meg a gondolat sem volt bennem, nem is regen eltunk egyutt. Eloszor azt hittem, hogy poenkodik, amikor a buszon ulve (jobb helyet nem is talalhatott volna) megkerdezte, hogy lehet-e most gyerekunk. de nem viccelt. Es vegul igent mondtam, bar nem voltam biztos benne, hogy jo volt a dontes. Ahogy kovettek egymast a sikertelen honapok egyre jobban akartam. Es meg is fogant a babank, megszuletett. Ot honapos volt, amikor kesett ket napot a mensim, felni kezdtunk, hogy terhes vagyok, vettunk tesztet, de meg elotte gyors tulelesi tervet eszeltunk ki. HOgy mi lenne anyagilag, munkaval, hogy fernenk el, hogy birnam fizikailag, stb. Olyan jol elterveztunk mindent, hogy a felelembol remenykedes lett es konkretan el elbogtem magam, amikor negativ lett a teszt, a ferjem is nagyon csalodott volt.
Nah, nalunk ez kellett ahhoz, hogy mindketten akarjuk a 2. babat azonnal. Mar abban a honapban akartuk, nem tudtunk varni. Vettem ovutesztet es meg is fogant a babank. Hat honapos volt a nagyobbik babank, amikor mar pozitiv volt a teszt. Mar a pici is elmult negy honapos es tudjuk, hogy ez a ket gyermek eletunk legjobb dontese ezzel a pici korkulonbseggel egyutt.
Szoval nyugi, ne felj elore attol, ami meg nem is esedekes. Ne aggodj iden azon, hogy a kovetkezo evi nyaralasotokat elmossa az eso. :-D
Sok boldogsagot nektek harmasban eloszor, majd negyesben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!