Titeket is jobban izgat, mi legyen a gyerek neve, mint a férjeteket?
Saját tapasztalatom még nincs,csak az én nevem,remélem nem baj:D
Amikor kiderült,hogy lány leszek,anyu elkezdett neveket keresni.Apám mondta,hogy válasszon ő,mert ő semmi jót nem tud kitalálni.Aztán mondta,hogy Adrienn,apám mondta,hogy jól van.Megszülettem,erre elkezdi,hogy anyum nem is hagyta őt nevet választani.Bezzeg amikor kérte,semmit sem mondott és nem is izgatta.Amíg fiúnak készültem sem érdekelte,egyszer csak anyum beszólt neki,hogy jól van akkor Jácint lesz,erre bezzeg már hőbörgött.Ebből is látszi,hogy mindig is fiút akart:/
Nálunk úgy volt, hogy ha lány akkor ő választ nevet, ha fiú akkor én. Biztos voltam benne, hogy fiuú egészen a 18. het UH-ig, amikor is mondta a szonográfus, hogy kislány.
Úgyhogy az apja választotta a navét, én meg a második nevét.
A fiamnál- aki már nagyobb- már a születése előtt évekkel elhatároztuk, hogy ha egyszer lesz gyerekünk és fiú, hogy fogják hívni.
Nálunk hatalmas szócsaták vannak, mi legyen a neve a gyermekünknek, pedig még csak 11 hetes vagyok :)
Azért a Tituszon totál kiakadtam, mint javaslaton :D
Párom megismerkedésünk első heteiben közölte, ha gyerekei lesznek mik lesznek a neveik:))) úgyhogy kb. 7 éve adott!
Üdv: 36 hetes kismama
Szia!
Az enyémet annyira nem izgatja, hogy néha teljesen kiakaszt vele. Bármilyen nevet mondok (de tényleg bármit) nem tetszik neki. Azt is tudom miért húzza az időt! Azért, mert azt szeretné, ha kislány akkor az én nevemet, ha kisfiú akkor az övét kapja. De én meg ezt semmiképp nem akarom. 27 hetes múltam és se a nemét, se a nevét nem tudom.......... Engem már zavar. De a végén majd úgyis nekem kell kimondani, ő meg majd megszokja :) Ja! Tévedés ne essék, a névválasztás hanyagolásán kívül nincs baj a párommal hál' Istennek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!