Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Titeket is jobban izgat, mi...

Titeket is jobban izgat, mi legyen a gyerek neve, mint a férjeteket?

Figyelt kérdés
Csak mert rábíztam,h találjon ő nevet a fiának (ikreink lesznek,s a kislánynak én adtam,azért persze közös megegyezéssel),de vhogy nincs igazán rajta a témán,függetlenül attól,h minden más iránt érdeklődik.Ti hogy vagytok ezzel?
2009. máj. 9. 15:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Jujujj! Ne ijesztgess! Ha tőle kérdik, tuti az ő nevét/én nevem mondja. Pedig én is császáros leszek. :(
2009. máj. 9. 20:20
 12/14 anonim ***** válasza:
Nálunk hatalmas ajtócsapkodások vannak 2 napja,mióta tudjuk,h.kisfiúnk lesz.A párom meg van róla győződve h.a fia csak az apja nevét kaphatja...amit én semmiképpen sem akarok!Amúgy amíg nem tudtuk a nevét Ő is ilyen közömbösen reagált minden névre.Bár olyan maradt volna...ez a helyzet sem könnyebb:(
2009. máj. 9. 23:46
 13/14 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolóknak:Esetleg az nem lenne jó megoldás mindkettőtök számára,ha az apuka/anyuka nevét második névnek kapná meg a baba?Nálunk ez lesz majd a helyzet a kisfiúnál.
2009. máj. 10. 15:08
 14/14 anonim ***** válasza:
Szia!Az "ajtócsapkodós" vagyok.Kiegyeztünk abban h.megkapja az Ő nevét,de lesz második neve és azt fogjuk használni.Azért lesz az első az apuka neve mert nem cseng jól máshogy semmilyen névvel.
2009. máj. 13. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!