Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltátok/nátok a férjeteket 3 év és egy gyerek után?
Én nem csalnám meg. Mindent csak egyenesen, őszintén. Ha valami nincs rendben, azt meg kell beszélni, közösen kell tenni érte, hogy jobb legyen. Ha pedig ez sem segít, és végképp nem működik a kapcsolat, azt is el lehet rendezni tisztán, becsületesen. Aztán, ha már külön éltek, jöhetnek az új pasik.
Így ő is könnyebben megbékél a helyzettel, nem bántod és alázod meg teljesen feleslegesen.
Igazából semmi gond a kapcsolatotokkal, csak ellaposodott. Megoldás: megcsalás és válás lenne???
Nem kellene megmenteni a kapcsolatot? Akkor miért fogadtad meg, hogy vele jóban-rosszban? Miért szültél neki gyereket? Hogy aztán elvedd tőle egy válással? Gondolkozz már, ember!
Ha azt gondolod, hogy mással jobb lesz, izgalamasabb,akkor tudd: igen, egy ideig. Aztán ott is ugyanez fog bekövetkezni. Elmúlik a láng és marad a szeretet. Akkor megint tovább állsz és ezt teszed majd 5 évente???
Hát, te tudod.
Ha ezt akarod, akkor menj el és válj el. Aztán jöhet új pasi. Ne alázd meg a gyereked apját egy szeretővel.
így előre nem tervezném el, hogy márpedig megcsalom, az biztos. De nem merem mondani, hogy biztos nem, mert nem voltam még ilyen helyzetben, és nem tudom, hogyan reagálnék (én is férjnél vagyok, 4 éves lányom van, de , lekopogom, nem volt még ilyen problémánk). amúgy, mielőtt megtennéd, gondolj arra, hogy akivel megcsalnád, naőt ÉPPÍGY unja valaki...mérlegelj, aztán dönts! és ha mégis megetszed, legalább ne bukj le...ahogy írod, nincs komoly probléma, ez a háazsság még simán menthető, nem kéne elválni...
praktikusan pedig azt tanácsolnám Neked, hogy engedd ki néha a gőzt! csinálj olyasmit, amit szeretsz! akár egyedül, nem muszáj mindig egymáson lógni, csak mert házasok vagytok, mi sem tesszük, teljesen különböző hobbijaink is vannak...hidd el, derűsebben fogod látni a világot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!