Mivel győztétek meg a férjeteket, hogy szeretnétek második babát?
Az elöttem író fogalmazta meg a legjobban a dolgot. Csak az a baj, hogy egy férfit nem mindíg könnyű meggyőzni. Nállunk pl. én vártam és vártam majd jobb lesz...aztán lettem 34 és jajajajaj gyorsan pótoljunk...de ez nem ennyire egyszerű. Vannak akik simán teherbeesnek és vannak akiknek a sikerhez vetéléseken keresztül visz az út.
Szóval szerintem szülessen meg az első és érezze meg az apaság ízét. Élvezze azt, hogy mikor hazamegy, a kicsi őt várja és senki más nem számít. Meg kell tapasztalnia a dolgokat és lehet, könnyebben fog menni a másik.
22 heteske.
Én vagyok 13:53
Szóval bármikor itt lehet az új kicsi családtag. Azt mondom ne foglalkozz most mással. Bújjon ki egészségben és élvezd minden pillanatát. Minnél jobban firtatod a témát, annál nagyobb ellenállásba fogsz ütközni. - hirtelen arra gondoltam, hogy megkérdem a férjem, hogyan lehetne valakit rávenni egy második babára de még alszik nállunk csak reggel 8 óra van.
A b.nőm ugyanezen ment át de ő az elsőt 30 évesen szülte. Most 5 éves a kislány és vagy egy fél éve próbálkoznak. Teljesen meg van ijedve, hogy nem lesz másik. A férje aki egy nagyon jó ember ugyanazon az állásponton volt mint a tied csak nekik saját házuk sincs egyenlőre. Félt sokmindentől de főleg attól, hogy a második is olyan hasfájós lesz mint az első...stb.
Az idő megoldotta a dolgot nálluk de itt van a kérdés, hogy de mikor fogan már meg a következő????!!!!
Várd ki a megfelelő időt. El fog jönni. Hiszen senki nem akarhatja, hogy a gyermeke egyedül legyen a világban ha már a szülő ne adj Isten nem lesz...
Köszi a válaszokat igen én is ettöl félek hogy mikor majd szeretne ö is addigra nem jön össze, ez is nehezen lett, 3 évig probálkoztunk mér majdnem lombikra kellett meni, kevés a spermaszáma sajnos.
azért ha felébred a férjed kérdezd meg:)
Hasonló cipőben jártam, mint te, annyi különbséggel, hogy én 3. babát szerettem volna. Volt bennem egy olyan megmagyarázhatatlan érzés, hogy van még egy baba, aki hozzánk meg akar születni. Lehet hülyeség, de annyira ezt éreztem. Amikor először említettem neki (kb. 1éve), teljesen kiakadt. Már van 2, minek akarok 3-at? Nagyon elkeseredtem. Állandóan ez járt a fejemben, amit persze nem zúdítottam rá. Néha szóba hoztam a dolgot, de nem erősködtem. Azt szerettem volna, ha ő is akarja. Fájt, de tudtam, hogy csak időre van szüksége. Nekik nehezebben esnek le dolgok, tovább tart, míg megérik bennük a döntés. Ezt a házasságunk alatt már megtapasztaltam nála.
Szóval vártam türelmesen. Aztán valami történt. Most májusban azzal állt elő, hogy akkor jöjjön a 3.baba! Azt hittem, rosszul hallok. Nem értettem, de láttam rajta, hogy tényleg nem bánja, örülne neki. Június 10-én lett Pozitív a tesztem! Mi sem bizonyítja jobban, hogy tényleg jönni szeretne hozzánk még egy kisbaba, mint hogy elsőre meg is fogant. A férjem örült a hírnek, bár annyira nem lepte meg, mondván, tudta, hogy így lesz.:-) Most kb. 5hetes lehetek, remélem minden rendben lesz.
Nemsokára megszületik a kisbabátok, ami a férjedet is meg fogja változtatni. Olyan érzéseket hoz ki az emberből, amiről nem is tudtunk, hogy bennünk vannak. Szerintem várd meg, hogy megszülessen az első gyermeketek és meglátod, a férjed is másképp fogja látni a dolgokat. Hagyd, hogy megtapasztalja az apaságot! Most még könnyen mondja, hogy elég egy is, amikor igazán azt sem tudja még, miről is van szó. Legyél okos nő és meglátod, meg fogja hozni a gyümölcsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!