Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mivel győztétek meg a férjetek...

Mivel győztétek meg a férjeteket, hogy szeretnétek második babát?

Figyelt kérdés
nálunk csak egyet akar , a válság miatt stb.. pedig nem élünk rosszul.
2010. jún. 20. 13:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
ha győzögetni kell, akkor én nem szülnék. nem jó az, ha egy baba nem két ember döntése, nem akarják egyformán mindketten
2010. jún. 20. 13:45
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg Neki, hogy gyerekvállalásra soha nincs ideális időpont, mert ha megszületik, utána is lehet bármi, hiszen egy életen át Veletek lesz. Ha épp egy jó pillanatban születik, attól még jöhet rossz. Vagy azt gondolja, ha akkor szülteik a pici, mikor minden rendben van, akkor örök életére úgy is marad? :D Amellett szerintem jó dolog, ha van tesó. :) Sok szerencsét! :)
2010. jún. 20. 13:45
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Az elöttem író fogalmazta meg a legjobban a dolgot. Csak az a baj, hogy egy férfit nem mindíg könnyű meggyőzni. Nállunk pl. én vártam és vártam majd jobb lesz...aztán lettem 34 és jajajajaj gyorsan pótoljunk...de ez nem ennyire egyszerű. Vannak akik simán teherbeesnek és vannak akiknek a sikerhez vetéléseken keresztül visz az út.

Szóval szerintem szülessen meg az első és érezze meg az apaság ízét. Élvezze azt, hogy mikor hazamegy, a kicsi őt várja és senki más nem számít. Meg kell tapasztalnia a dolgokat és lehet, könnyebben fog menni a másik.

22 heteske.

2010. jún. 20. 13:53
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, egy honap mulva szülöm az eslö babánkat akire 3 évet vártunk, 33 éves vagyok.. szeretnék majd neki kistestvért, de nyilván nem 40 évesen. erre azt mondja hogy ebbe a mai világba nem lehet.. de ha nincs se hitelünk, van házunk, munkánk stb. kocsi, miért nem?
2010. jún. 20. 13:58
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Én vagyok 13:53

Szóval bármikor itt lehet az új kicsi családtag. Azt mondom ne foglalkozz most mással. Bújjon ki egészségben és élvezd minden pillanatát. Minnél jobban firtatod a témát, annál nagyobb ellenállásba fogsz ütközni. - hirtelen arra gondoltam, hogy megkérdem a férjem, hogyan lehetne valakit rávenni egy második babára de még alszik nállunk csak reggel 8 óra van.

A b.nőm ugyanezen ment át de ő az elsőt 30 évesen szülte. Most 5 éves a kislány és vagy egy fél éve próbálkoznak. Teljesen meg van ijedve, hogy nem lesz másik. A férje aki egy nagyon jó ember ugyanazon az állásponton volt mint a tied csak nekik saját házuk sincs egyenlőre. Félt sokmindentől de főleg attól, hogy a második is olyan hasfájós lesz mint az első...stb.

Az idő megoldotta a dolgot nálluk de itt van a kérdés, hogy de mikor fogan már meg a következő????!!!!

Várd ki a megfelelő időt. El fog jönni. Hiszen senki nem akarhatja, hogy a gyermeke egyedül legyen a világban ha már a szülő ne adj Isten nem lesz...

2010. jún. 20. 14:09
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Egy gyerek felelős döntés.Én úgy vállaltam az elsőt,h volt kocsi hitelem,és még van személyi hitelem a mai napig is,de meg vagyunk,és a gyerek nem szenved semmiben hiányt.Én a múlt karácsonykor említettem páromnak,h jöhetne már a kistesó,erre ő,h szó se lehet róla,van egy kisfiunk,neki adjunk meg mindent,stb.Akkor sírtam pár napig (persze a tudta nélkül),h nem akar tőlem több gyereket,biztos baj van velem.Erre idén februárban úgy jön haza a melóból,h beszélni akar velem.Teljesen kiakadtam,h lehet vége.Erre mja,h szeretné azt a kistesót,h napokóta nem tud rendesen dolgozni,mert csak ezen jár a feje.Na akkor már előtte sírtam,de az örömtől.Azóta semmi,lassan fél éve próbálkozunk,de semmi.... :( Nem jön a kistesó!Mostmár azt mondja,h majd jön ha akar.Amin persze ki vagyok bukva....
2010. jún. 20. 14:11
 7/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat igen én is ettöl félek hogy mikor majd szeretne ö is addigra nem jön össze, ez is nehezen lett, 3 évig probálkoztunk mér majdnem lombikra kellett meni, kevés a spermaszáma sajnos.

azért ha felébred a férjed kérdezd meg:)

2010. jún. 20. 14:32
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem kellett győzködni, ő is ugyanúgy szeretné mint én.
2010. jún. 20. 15:42
 9/12 anonim ***** válasza:

Hasonló cipőben jártam, mint te, annyi különbséggel, hogy én 3. babát szerettem volna. Volt bennem egy olyan megmagyarázhatatlan érzés, hogy van még egy baba, aki hozzánk meg akar születni. Lehet hülyeség, de annyira ezt éreztem. Amikor először említettem neki (kb. 1éve), teljesen kiakadt. Már van 2, minek akarok 3-at? Nagyon elkeseredtem. Állandóan ez járt a fejemben, amit persze nem zúdítottam rá. Néha szóba hoztam a dolgot, de nem erősködtem. Azt szerettem volna, ha ő is akarja. Fájt, de tudtam, hogy csak időre van szüksége. Nekik nehezebben esnek le dolgok, tovább tart, míg megérik bennük a döntés. Ezt a házasságunk alatt már megtapasztaltam nála.

Szóval vártam türelmesen. Aztán valami történt. Most májusban azzal állt elő, hogy akkor jöjjön a 3.baba! Azt hittem, rosszul hallok. Nem értettem, de láttam rajta, hogy tényleg nem bánja, örülne neki. Június 10-én lett Pozitív a tesztem! Mi sem bizonyítja jobban, hogy tényleg jönni szeretne hozzánk még egy kisbaba, mint hogy elsőre meg is fogant. A férjem örült a hírnek, bár annyira nem lepte meg, mondván, tudta, hogy így lesz.:-) Most kb. 5hetes lehetek, remélem minden rendben lesz.

Nemsokára megszületik a kisbabátok, ami a férjedet is meg fogja változtatni. Olyan érzéseket hoz ki az emberből, amiről nem is tudtunk, hogy bennünk vannak. Szerintem várd meg, hogy megszülessen az első gyermeketek és meglátod, a férjed is másképp fogja látni a dolgokat. Hagyd, hogy megtapasztalja az apaságot! Most még könnyen mondja, hogy elég egy is, amikor igazán azt sem tudja még, miről is van szó. Legyél okos nő és meglátod, meg fogja hozni a gyümölcsét!

2010. jún. 20. 16:05
 10/12 anonim ***** válasza:
én sem győzködtem, csak azt mondtam, hogy minél hamarabb. Egyszer említettem meg, hogy karácsonyra már jó volna a pozitív teszt a fa alá (2010 januárban szültem), azóta is azt számolgatja, hogy hány hónapot kell még böjtölni az újabb próbálkozásig. Pedig mi is nyakig vagyunk hitellel, a házunk pedig a kicsi növekedésével párhuzamosan nő, úgy építgetjük, alakítgatjuk.
2010. jún. 20. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!