Szakított velem a barátom. Annyira félek hogy nem fogom tudni eltartani a babát. Elvetetni nem akarom. Mit csináljak? Barátomnak megmondjam hogy terhes vagyok? 24N
Ma tudtam meg hogy 8 hetes terhes vagyok.
Munkahelyemről kirúgtak és most terhesen nem hiszem hogy felvesznek valahova.
Lemaradt a mondat fele:
Ha pedig kiderül, hogy terhes vagy, törvény szerint vissza KELL venniük. Kivéve, ha valami akkora fejes a főnököd, hogy bíráktól kezdve bárkit le tud fizetni.
De szerintem ha csak annyit mondanál a főnöködnek, hogy terhes vagy, és voltál már értelemszerűen kirúgásod pillanatában is, ha keserű szájízzel is, de vissza fog venni. Pár hónapot ledolgozol könnyítettben, majd kiíratod magad a dokiddal veszélyeztetettre. Annyit mondasz csak a nődokidnak, hogy vérezgettél, fájdalmaid vannak és vélhetően kiír. A dokik sem szeretnek rizikózni, tudod mennyi nőgyógyász és kórház ellen benyújtott per van?
Szóval se munkád, se párod, de te ugyan nem akarod elvetetni. Oke és akkor egesz pontosan miből is fogod eltartani? Összesen mennyi munkaviszonyod van amúgy? Hol laksz? Tudsz pl külön magatoknak albérletet bérelni és fenn is tartani?
Egyebkent iszonyat szánalmas, hogy vagy valaki még azt javasolgatja, hogy szüljön a szülei, rokonai, barátai (???!) nyakára. Ezt most ti sem gondoltátok komolyan ugye? “Nyugodtan” támaszkodjon rajuk....:D Pofam leszakad. Hát hogyne. Mert gyereket szülők, nagyszülők meg Sarika és Katika barátnőim nyakára kell szülni. Nem kell gyereket vállalni, ha nincs miből eltartani, ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!