Hogy éltétek meg az első terhességetek?
Figyelt kérdés
26 hetes vagyok, nincs nagy hasam,sőt. Nem híztam egy dkg-t se annyival vagyok több mint a baba. Semmi tünetem nincs( viszér,vizesedés stb)csak puffadás,hasfeszülés. Mégis alig várom h vége legyen. A babát várom nagyon,de ennyi pont elég lenne a terhességből. Nen is értem aki azt mondja imád terhes lenni. Remélem nem csaj én vagyok így ezzel.2018. aug. 7. 10:29
11/11 A kérdező kommentje:
A hányás,gyomorégés nálam is megvolt 14.hétig. Volt olyan h reggel éhgyomorral mintha 100%os citromlevet hánytam volna.De legalább fogytam..simán megettem bármit,tudtam h úgyis kijön. 😁
2018. aug. 9. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!