Az első vagy a második terhességetek volt a könnyebb?
Mindkettő könnyű volt.
Az első volt nyilván a "könnyebb", ott még nem kellett egy 2 évesre figyelnem plusszban.
Az első. Semmi kellemetlenség nem volt, csak a hasam nőtt.
A másodiknál volt minden: visszér, aranyér, szeméremcsont fájdalom, 5 m után a hasam nagyon fájt, dagadt a lábam, majdnem cukros lettem, majdnem vas infúziót kaptam, annyira rossz lett az érték.
Az első könnyebb volt :) ott csak a 13 hétig tartó hányinger/hányás volt a nehéz időszak a többi hónap csodás volt.
Második terhességem MÉG Csak a 19 hetet taposom de már uhh...
Eleinte hányinger, akkor a mindennapi puffadás, és a máig meg nem szűnő 15 percenkénti WC-re járás (nagyon nyomja ott lent a baba és sokszor kell mennem pisilni)
Ja és plusz még a 21 hónapos aktív babám... :D
Egyik sem.
Az elsőnél 17 hétig hányinger, vakbélgyanú, 25 hetesen majdnem megindult a szülés, aztán 29 hetesen sürgősségi császár.
Második, 20 hétig rosszulétek, azt mondták down-kóros lesz azt az idegeskedést senkinek nem kívánom, aranyér. 32 héten sürgősségi császár.
Persze, ez a mi esetünk, lehet, hogy neked sokkal könnyebb, egyszerűbb lesz!:)
Első!!! Álomterhesség álomszüléssel. Semmi bajom nem volt.
Most 28hetes vagyok de még mindig gyakran van hányingerem, fáradékony vagyok, a refluxom elviselhetetlen (pedig évente talán 1szer jött régen elő), stbstb. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!