Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire zajlott hasonlóan az...

Mennyire zajlott hasonlóan az első és a második terhességetek?

Figyelt kérdés

Nekem az első terhességem első fele nagyon vacak volt... először állandó hányinger és szédelgés, majd állandó fejfájás... aztán a terhesség második fele nagyjából jól telt.

Tervezünk még egy babát kis korkülönbséggel, de én eléggé tartok a terhesség első felétől... Mennyire számíthatok hasonló rosszullétekre?

2012. ápr. 3. 08:59
 1/4 anonim ***** válasza:

én most 3-szor vagyok terhes, szinte ugyanolyan tünetekkel zajlott le mind3.

egy kis hátfájás, bordatáji fájdalom, elején fejfájás, kis émelygés. Amúgy minden rendben.

De ez nem törvényszerű.

2012. ápr. 3. 09:38
 2/4 anonim ***** válasza:
17 hónap van a babáim között, és a második terhességem jobb volt, abból a szempontból, hogy szinte alig hánytam és csak pici émelygés volt. az elsövel sok-sok hányás émelygés, rosszullét.
2012. ápr. 3. 10:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Lányommal az első 14 hétben reggelente voltak émelygése, öklendezés, fáradtság, de kibírható volt. Most a másodikkal az első három hónap katasztrófális volt, semmi főtt étel nem maradt meg bennem, rengeteget hánytam, egyértelműen jobban megvisel mint az első terhesség.

13 hónapos kislány anyukája+ 16 hetes kismama

2012. ápr. 3. 12:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem szinte tök egyforma volt a kettő terhesség. Az első 3 hónapban egész napos enyhe hányinger (pont hogy zavarjon), aztán az utolsó 3 hónapban meg a háton fekve majdnem elájulás, ami a hatalmas hasam miatt volt (elnyomta a hasi gyűjtőeret és nem ment vér az agyamba) :)
2012. ápr. 3. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!