Többgyermekes anyukák, mennyire volt más az első terhességetek mint a többi? Nem a terhes tünetekre gondolok hanem a problémákra, itt fáj ott fáj amott fáj?
A többediknél már kevesebbet aggódsz, kevesebbet törődsz a kellemetlenségekkel is, egyszerűen azért, mert nincs rá időd. Az elsőnél emlékszem ezekre: itt fáj-ott fáj, a végén már 2 órás program volt a reggeli készülődés. A másodikról semmi ilyen emlékem nincs.
Viszont sokkal jobban oda kell figyelni, hogy nem csinálj semmi olyant amit nem szabad, mert pl a naggyal való játék közben sok veszélyes dolog történhet.
Az elsőnél a menyországban jártam, imádtam, pörögtem, jöttem-mentem, végig tornáztam, szülés után hónapokkal HIÁNYZOTT a terhesség, alig vártam hogy terhes legyek újra.Most, hiába ugyan úgy mint az elsőnél, se hányinger se rosszul lét állandóan feszült és ingerült vagyok, és alig várom hogy vége legyen.Most máshogy "játszanak" a hormonok.
Remélem te nem így leszel majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!