Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 35év feletti tulsulyos elsö...

35év feletti tulsulyos elsö babás kismamák nektek milyen a terhességetek hogy viselitek milyen tapasztalataitok vannak?

Figyelt kérdés
36 éves vagyok kissé sajnos tulsulyos és most várom az első babámat. szivesen megosztanám veletek a terhesség minden részletét. kérlek irjatok ha van köztetek aki hasonlo "cipöben jár" mint én.
2009. dec. 2. 22:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia. Én is 36 évesen szültem a gyerekemet (tavaly), de nem voltam/vagyok túlsúlyos, igaz, vékony sem. (180 cm/76 kg). Hány hetes vagy, és hogy érzed magad?
2009. dec. 2. 22:39
 2/6 A kérdező kommentje:
Szia! 7+2 napos vagyok kb 2 hete nem nagyon van tünetem csak a cicjeim fájnak. néha picit szédülök.elötte sokszor volt hányingerem és hánytam sokszor vagyok nagyon álmos.
2009. dec. 2. 22:56
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én 33 vagyok, 2 hónapos a második babám, 104 kilóval kezdtem a terhességet, és ennyivel is mentem szülni, lett egy 4 kiló feletti babám :) (Az első gyerkőc is majdnem 4 és fél kiló volt, jó kis masszív, erős csontú kisgyerek, de nem kövér, vagy hájas, ránézésre még csak nem is pufi).

Én elég hányós voltam mindkét terhességemmel, 16-18 hétig minden nap, épp ezért az első trimeszterben én mindig fogytam.

Nekem sem a vérnyomásommal, sem a cukrommal nem volt semmi baj, és normál úton szültem a bébiket, az elsőt indítástól számítva 6 óra múlva, a másodikat 4 óra alatt. És bár nagy súlyúak voltak a bébik, náluk sem volt semmi gond a cukorszinttel.

Boldog babavárást neked, biztos minden rendben lesz!!!

2009. dec. 3. 07:21
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én 110 kg-mal kezdem a terhességem és 113-mal mentem szülni, tudatosan odafigyeltem,h ne hizzak, de igy is sűrgősségi császárral szültem a 37. héten, talán az utolsó utáni pillanatban.Szerencsés vagyok, a babám most már 4 hós egészséges kisfiú, de ahogy annak idején én is feltettem itt ezt a kérdést, azt tudom neked tanácsolni amit nekem tanácsoltak, hogy kérjek segítséget, mert sokaknak nem lesz belőle baja,h túlsúlyosan várandósak, de sosem lehet tudni...látod,h nekem is csak a szerencsén mult a dolog és talán órákon...ettől függetlenül csodálatos babavárást kívánok, használd ki, ennél csodásabb dolog nincs a világon! :)
2009. dec. 3. 08:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia!Én is 35 vagyok,mire megszülök 36 leszek.Szintén az első babánkat várom,16+3hetes vagyok.Túlsúlyom is van,bár kevesebb valamivel mint az előző válaszoloknak,én 76 kg val kezdtem ,kb 3-4 kg jött eddig rám.Szivesen beszélgetek ha gondolod,csak jó ha van sorstársa az embernek:-)))
2009. dec. 3. 11:32
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi csajok mindenkinek a válaszokat és a biztatást aranyosak vagytok.. Hát probálok nagyon odafigyelni magamra diéta stb.. remélem nem lesz semmi baj..
2009. dec. 3. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!