Milyen különbségeket tapasztaltatok az első és a második terhességetek között? És a szülésnél?
Leginkább a tünetek voltak különbözőek. Elsőnél hányás, émelygés, szag érzékenység, álmosság, édes dolgok kívánása. Ő lány lett.
Másodiknál mellfeszülés és az első trimeszterben pattanások. Savanyú ételeket kívántam. Ő fiú lett.
Szülésnél annyi volt más hogy az első 12 óra, második 3 óra volt mindennel együtt. Indulni mindkettő fájásokkal indult.
A két terhességem szinte ugyanannyira viselt meg. Nem volt vészes, de a végén már nagyon vártam, hogy vége legyen.
A szülés viszont egyértelműen a másodiknál volt rosszabb. Az elsőnél 8 óra, a másodiknál duplája: 16 óra. De nem csak ezért. Sokkal jobban szenvedtem is, majdnem császár lett a vége.
Az elsőnél ha hosszabb ideig álltam elkezdtem szédelegni és kb félidő után szinte minden hosszabb autó/busz út iszonyatos hányingerrel és/vagy hányással járt, a másodiknál nem voltak ezek.
A második szülést indìtották, 1 órával rövidebb volt de fájdalmasabb, a kitolás nehezebb, viszont kevésbé voltam sérült az érintett területen és gyorsabban felépültem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!