Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen szúrkálásokat, nyilallá...

Milyen szúrkálásokat, nyilallásokat tapasztaltatok az első trimeszterben?

Figyelt kérdés
Első babámat várom 7+3 hetes vagyok, és kíváncsi lennék rá, hogy mi normális és mi nem.
2010. szept. 30. 08:00
 1/3 anonim ***** válasza:

néha volt szúró, nyilalló érzés kb. középen a méhemben, mindig egy bizonyos ponton. (nem minden nap, néha-néha előjött. már a nem várt körül kezdődött)

és néha van erősebb fájdalom egy hirtelen mozdulatnál valamelyik oldalon kb. petefészek környékén. (ez később kezdődött. állítólag ez a nyúló szalagok miatt van. lassan kell felállni és nem lesz gond. ez nekem néha kicsit kellemetlenebb, de kibírható)

és még a legelején volt szurkáló fájdalom a petefészkekben (felváltva). ezt nem tudom pontosan mitől van, talán a hormonok tombolnak az elején.

nekem a védőnő annyit mondott, hogy minden fájdalom normális, ha elviselhető. ha nem bírod ki és a hasadhoz kell kapni, annyira fáj, az már nem jó. (bár a fent említett hirtelen felállós nekem olyan,de szerintem nincs gond)

15+1 hetes

2010. szept. 30. 08:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előzőhöz.
2010. szept. 30. 09:15
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem még most is vannak kis szurkálások, nyilallások. Néha olyan érzésem van, mintha összenyomnám, ha ülök. :)

14+4 hetes kismami

2010. szept. 30. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!