Az első vagy a második terhességetek volt a nehezebb?
Figyelt kérdés
Melyiknél híztatok többet? Melyiket hogy viseltétek?2015. dec. 30. 11:52
1/3 anonim válasza:
Nekem a harmadik. :)
De a második is nehezebb volt, mint az első.
Nyilván az is egy szempont, hogy az elsőnél az ember annyit pihen, amennyit akar, míg minden többediknél egyel több gyerekről kell terhesség közben (is) gondoskodni.
Fizikai részről nekem egyre nagyobbak lettek a babáim, így a hasam is.
Az első kettővel kb. ugyanannyit híztam.
Viszont a hányinger erősebb volt másodjára és tovább tartott.
Ráadásul én szoptattam terhesen, így ez is kimerített valamennyire. (6.5 hónapig)
Aztán a vége meg azért volt nehezebb, mert az átlagosnál több magzatvizem volt, és borzasztóan kemény volt a hasam emiatt, meg nyomott mindenhol mindent.
Viszont a második szülésem volt a legszebb cserébe. :)
2/3 anonim válasza:
2 gyerekem van, a második terhességem sokkal rosszabb volt, mint az első. Az elsőnél csak a hasam nőtt, nem éreztem semmi kellemetlenséget, a másodiknál minden összejött: vizesedés, aranyér, szeméremcsont fájdalom, a hasam 10 m séta után le akart szakadni, 14 hétig egyfolytában hányingerem volt... A szülés viszont sokkal gyorsabb és könnyebb volt szerencsére. Hízni a másodikkal kevesebbet híztam.
3/3 Gabi86 válasza:
Én parázósabb lettem a 2.-nál (habár még csak 23. hétben járok).fáradtabb csak az elején voltam,most már kezdek hozzászokni.hîzni eddig kevesebbet hîztam,de 3 kg pluaz volt rajtam.elsőnél minden pillanatot élveztem,most viszot kevésbé,hányinger is tovább tartott(elsővel 5 nap volt) és még most is vannak szagok amitôl rohanok öklendezni,meg a savam.de viszont jobban érzem most a 2.- t,jobban rugdos.ez nagyon jó érzés (mikor aludnék akkor kevésbé).a többiről még nem tudok nyilatkozni.majd ha kijött.☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!