Hogy éltétek meg az első terhességetek?
Az elso trimesztert vegig hanytam.. az utolso hetemet taposom inditas elott de megvaltasnak erzem mar. Labdagadas,tehetetlenseg nem ertem tenyleg masok mit szeretnek ebben. ( Persze vannak azert jo reszek.. Imadom ahogy mozognak,erzem ahogy fejlodnek)
En azt varom,hogy a karomban tarthassam vegre a kisbabaimat ❤❤❤
Én is 26 hetes vagyok, és szeretek terhes lenni. Imádom, mikor mozog a pici és semmi tünetem nincs /ritkán fáj a derekam és fel vagyok puffadva, de ennyi. És én továbbra is a nagy család mellett vagyok, remélem így is marad minden mint most és remélem, hogy a következő terhességem is ilyen lesz majd évek múlva.
18L
Utáltam!
Hánytam folyamat, 20. hétig nekem is vészes terhességi hányás volt, fogytam, mint egy élőhalott, olyan voltam.
Azt hittem, halàlos betegségem van, nem is terhesség.
Szörnyű ès borzalmas volt.
Alig vártam, hogy kint legyen.
Most 7 hetes vagyok 2. terhesség, sokszor érzem, hogy vissza akarom csinàlni, vagy legyen már kint, de még oly messze a vége :(
ma vagyok 7. hetes pont.
én az 5. héttől megállás nélkül hányok, már igazából nem is tudom mi tart életben. Kilátástalannak látom, úgy érzem sose lesz vége. Emellett ez az iszonyú fáradtság.. dolgoznom viszont kell, iszonyat nehéz. 2 gyereket akartam, lehet nem lesz kistesó :D
Utolsó, én is 7 hetes vagyok a masodikkal.
Az elsonel ilyenkor elmentem tp-re, az én munkam mellett összeegyeztethetetlen volt a hányás.
5 kg-ot fogytam akkor par het alatt, olyan gyenge voltam, felkelni se birtam.
Most is nehez, foleg mert itt a nagy.
De vhogy tul kell elni. 😩
Kitartast minden szenvedőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!