Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ötletek mit tudok csinálni fekve?

Ötletek mit tudok csinálni fekve?

Figyelt kérdés
Rizikós terhes vagyok és muszáj feküdnöm. Csak zuhi, wc aztmondta a doki. Be is tartom, de már életemet is eluntam, már olvastam , filmeztem eleget ezekhez már nincs kedvem. Párom is csak este jár haza, mert dolgozik. Barátnőm egy van a közelbe de ő sem tud mindig eljönni. Ötletek, hogy mit tudok fekve csinálni olvasáson, és filmezésen kívül? Már nagyon ki vagyok..

2018. júl. 24. 18:41
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Háziőrizet, 20.hét, és első baba. Fuuh ugy még kellemetlenebb lehetett :( Én is addig örülök, még otthon kell feküdnöm, majd visszasírom a kényelmet, ha kórházba leszek :( és nekünk is elég messze lesz a kórház, és párom sem tud majd mindennap jönni, mert dolgozni is kell,nagyon rossz lesz , de hát kikell majd bírnom.

Utolsó köszi :)

2018. júl. 25. 08:20
 12/15 A kérdező kommentje:
Amúgy énsem olvastam a "bunkó válaszolót". 😀
2018. júl. 25. 08:23
 13/15 anonim ***** válasza:
2,8,9- es vagyok. Még az jutott eszembe, hogy a sok fekvéstől nagyon le fogsz gyengülni. Miután felkelhetsz ezért majd igyekezz kicsit formába lendülni. Legyengült állapotodban nagyon nehéz lesz a szülés, mert hamar elfáradsz. Nem tudom mennyire igaz, nekem anno a dokim mondta. Azt javasolta, sétáljak minél többet. 36 hét táján már azt csinálsz amit akarsz, mondjuk kondizni azért még ne állj neki.😉
2018. júl. 25. 23:36
 14/15 anonim ***** válasza:

#6 Az igaz, hogy nagyon legyengültem az 5 hónap alatt, de azért annyira nem, hogy a szülés emiatt ne ment volna... (A vége császár lett, de nem ezen múlott.)

Izomfeszítések mehetnek így is, hozzám gyógytornász is jött a kórházban.

Nekem a keringésem sínylette meg a legjobban; a fejjel lefelé megdöntött helyzet miatt a lábaim lilás- feketék voltak valahányszor felálltam pl. wc-re menni. Miután megszületett a kislányom, nagyon dagadtak a lábaim, mert elszokott a 'lógástól'- ez még mindig probléma.

Illetve én még 'megnyertem' egy terhességi cukorbetegséget is; és a mozgáshiány nagyon nem kedvezett a cukromnak, diétával is folyamatosan magasak voltak a cukraim.

Viszont szülés után nem volt ettől nehezebb ellátni a babám. Élveztem, hogy végre mehetek szabadon, hogy nem kell megterveznem, hogy mi legyen körülöttem, hogy nem fekve eszek. Ez már igazi megváltás volt. Én 11 hetesen kezdtem a szigorú fekvést, 34 hetesen már engedtek időnként 10 perc sétát, 36. héttől pedig azt csinálhattam, amit akartam. A kislányom 38. héten született.

2018. júl. 26. 02:53
 15/15 anonim ***** válasza:
2-es vagyok. Nekem a dokim mondta. 3 terhességem volt, 2-őt kellett kifeküdni. Az első kettőt. Ők végül könnyű szülések lettek. A 3.babával nem feküdtem, a 3szülés közül ő volt a legnehezebb. De valódi nehéz szüléshez viszonyítva őt is könnyen kaptam.
2018. júl. 26. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!