Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ötletek mit tudok csinálni fekve?

Ötletek mit tudok csinálni fekve?

Figyelt kérdés
Rizikós terhes vagyok és muszáj feküdnöm. Csak zuhi, wc aztmondta a doki. Be is tartom, de már életemet is eluntam, már olvastam , filmeztem eleget ezekhez már nincs kedvem. Párom is csak este jár haza, mert dolgozik. Barátnőm egy van a közelbe de ő sem tud mindig eljönni. Ötletek, hogy mit tudok fekve csinálni olvasáson, és filmezésen kívül? Már nagyon ki vagyok..

2018. júl. 24. 18:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
93%

Fotok valogatasa.

Zenehallgatas.

Telefonalas.

Szamlak, csekkek, iratok rendezese.

Babakelengye osszeirasa.

2018. júl. 24. 18:45
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor tanultam meg hímezni, és origamizni.
2018. júl. 24. 18:49
 3/15 anonim válasza:
100%

Horgolás ;)

Nagyon sok állat, babaruha és egyéb horgolás mintát tálalsz a neten. Az alapokhoz is szuper videók vannak. És még később hasznát is veszed a most megalkotott műremekeknek :)

2018. júl. 24. 18:50
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, te mekkora gyökér vagy. Világosan leírta, hogy a doki azt mondta, csak annyit keljen fel, amennyit muszáj. Wc, zuhany. Meg nyilván kajáért is kimehet a konyháig, ahogy az ajtót is kinyithatja, de nem ugrálhat egész nap.

Kérdező, én is a horgolást mondanám, sose gondoltam volna magamról, hogy érdekelne, de megtanultam, és tényleg nagyon bele lehet merülni :)

2018. júl. 24. 19:02
 5/15 anonim ***** válasza:
Kedves 35%, van olyan akinek tényleg feküdnie kell a terhessége alatt, csak wc-re mehet ki, különben megszületne a baba, kinyílna a méhszáj, koraszülés lenne, szóval van ilyen, úgy tűnik te nem tudtad eddig.
2018. júl. 24. 19:04
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

5 hónapot feküdtem ugyanilyen szigorral, csak plussz még fejjel lefelé megdöntve; ebből 3 hónapot kórházban.

Nem tudom, hol tartasz a terhességben; én akkor vásárolgattam mindent össze a babának net-ről. Alaposan körbenéztem, mi, hol mennyibe kerül, véleményeket a termékekről, hogy megtaláljam a nekünk legmegfelelőbbet- most nagy hasznát veszem ennek, és heteim mentek el rá.

Sokat aludtam is, mert fura álomkór volt rajtam a terhesség alatt. Amikor már hazaengedtek otthon feküdni, akkor az anyukám által kimosott babaruhákat fekve vasaltam ki- jó lassan, meg bénán ment, de legalább telt vele az idő (persze a férjem készített oda mindent elérhető közelségbe). Mi a férjemmel főztünk is együtt; úgy, hogy én fekve szeleteltem, zöldséget pucoltam, ő meg a főzőlapnál serékenykedett.

De megérte ezt így végigkínlódni, mert a nekünk jósolt 28-30 hét helyett 38. hétre született meg a kislányom; és ebben jelentős szerepe volt a méhnyak záró műtét mellett a fekvésnek is. A kislányom most 2 hetes :)

Kitartást kívánok, csak a cél lebegjen előtted!

2018. júl. 24. 19:20
 7/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, holnap nézek is horgolásról vidiket :) persze a cél lebeg előttem , kibírom valahogy, a pici a legfontosabb ☺
2018. júl. 24. 21:36
 8/15 anonim ***** válasza:
2-es vagyok. A bunkó válaszolót nem olvastam. Mit írt? Amúgy én is 5 hónapot feküdtem a kórházban az első 2 gyerekkel. Így összesen 10-et. Nagyon unalmas volt. És a végé már minden oldalról kényelmetlen volt a fekvés. Nekem akkor még nem volt laptop, meg okostelefon, szóval eleinte csak az olvasás maradt, az is csak abból a pár könyvből, amit vittem magammal. A két nagy gyerek között csupán 15 hónap van, szóval a második gyereknél a férjem még látogatni sem tudott valami gyakran, mert messze laktunk a kórháztól. A nap fénypontja volt, mikor valakit még befektettek a kórházba, és tudtunk beszélgetni vele is. Az külön rossz volt, hogy olyan görcsoldót, meg tüdőérlelőt, meg a fene tudja még mit adtak, amiket ha egyszerre veszek be, akkor megmásítják egymás hatását. Így úgy jött ki a gyógyszeradagolás, hogy 2 óránként be kellett venni 1 szem valamit. A gáz, hogy ez éjjel is így vilt.
2018. júl. 25. 00:44
 9/15 anonim ***** válasza:
Volt. Bocs, közben elment. De a lényeg, hogy megérte. Van egy csodálatos nagylányom. Égy egy csodálatos nagyfiam. Kívánom, hogy neked is további komplikációk nélküli legyen a terhességed. És legyen könnyű a szülésed. Amúgy hanyadik baba? És hol tartotok? Otthon vagy házi őrizetben, vagy befektettek?
2018. júl. 25. 00:49
 10/15 anonim ***** válasza:

Kézimunka - varrás, horgolás kötés

Horgolni lehet ilyen kis figurákat ( amigurimi )

Szinezés ( felnőttszínezők)

Szókirakós( aplikáciő telefonon)

Gyakorizás 😉

Kezdj el egy baromi hisszú sorozatot, hatha újra leköt

2018. júl. 25. 04:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!