Ötletek mit tudok csinálni fekve?
Fotok valogatasa.
Zenehallgatas.
Telefonalas.
Szamlak, csekkek, iratok rendezese.
Babakelengye osszeirasa.
Horgolás ;)
Nagyon sok állat, babaruha és egyéb horgolás mintát tálalsz a neten. Az alapokhoz is szuper videók vannak. És még később hasznát is veszed a most megalkotott műremekeknek :)
Utolsó, te mekkora gyökér vagy. Világosan leírta, hogy a doki azt mondta, csak annyit keljen fel, amennyit muszáj. Wc, zuhany. Meg nyilván kajáért is kimehet a konyháig, ahogy az ajtót is kinyithatja, de nem ugrálhat egész nap.
Kérdező, én is a horgolást mondanám, sose gondoltam volna magamról, hogy érdekelne, de megtanultam, és tényleg nagyon bele lehet merülni :)
5 hónapot feküdtem ugyanilyen szigorral, csak plussz még fejjel lefelé megdöntve; ebből 3 hónapot kórházban.
Nem tudom, hol tartasz a terhességben; én akkor vásárolgattam mindent össze a babának net-ről. Alaposan körbenéztem, mi, hol mennyibe kerül, véleményeket a termékekről, hogy megtaláljam a nekünk legmegfelelőbbet- most nagy hasznát veszem ennek, és heteim mentek el rá.
Sokat aludtam is, mert fura álomkór volt rajtam a terhesség alatt. Amikor már hazaengedtek otthon feküdni, akkor az anyukám által kimosott babaruhákat fekve vasaltam ki- jó lassan, meg bénán ment, de legalább telt vele az idő (persze a férjem készített oda mindent elérhető közelségbe). Mi a férjemmel főztünk is együtt; úgy, hogy én fekve szeleteltem, zöldséget pucoltam, ő meg a főzőlapnál serékenykedett.
De megérte ezt így végigkínlódni, mert a nekünk jósolt 28-30 hét helyett 38. hétre született meg a kislányom; és ebben jelentős szerepe volt a méhnyak záró műtét mellett a fekvésnek is. A kislányom most 2 hetes :)
Kitartást kívánok, csak a cél lebegjen előtted!
Kézimunka - varrás, horgolás kötés
Horgolni lehet ilyen kis figurákat ( amigurimi )
Szinezés ( felnőttszínezők)
Szókirakós( aplikáciő telefonon)
Gyakorizás 😉
Kezdj el egy baromi hisszú sorozatot, hatha újra leköt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!