Mit tudok csinalni most vasárnap Budapesten 9 es 12 éves lányokkal? Ötletek?
Libegő? Én nemrég találkoztam vele, hogy egyáltalán létezik ilyen, és én nagyon szívesen kipróbálnám.
Esetleg egy biciklis túra Budapesten, a végcél pedig valamelyik park, ahol piknikeztek. :)
Ezt kaptam egy kedves valaszolotol privátban!
YELLOWBIRD
Az üzenet címzettje: Ismeretlen kérdező
Az elküldés időpontja: ma 10:43
Az üzenet oka: A kérdés: Mit tudok csinalni most vasárnap Budapesten 9 es 12 éves lányokkal? Ötletek?
Az üzenet szövege: Miert kellett ennyi gyermeket a vilagra hozni,ha nem tudsz mit csinalni veluk? Ezt most minden rosszindulat nelkul kerdezem. Komolyan.
Tévedésben vagy! Tudok mit kezdeni veluk. Csak nem Pesten lakunk es havi egyszer megy az rgesz csalad mas okok miatt, es ertrlmes szórakoztató programot szeretnek veluk csinalni, ameddig varjuk a férjemet. Es ehhez kertem ötleteket!
Szanalmas vagy!
Még jó hogy minden rosszindulat nélkül kérdi :D
A Libegő tényleg jó, felmentek, Erzsébet kilátó, nincs messze onnan a Gyermekvasút állomása sem, azzal elmentek a Normafához, el is megy a nap :)
Ha a múzeumokra rávehetők, akkor Közlekedési Múzeum.
Vasúttörténeti park
Margitsziget - nagyon jó lett a zenélő szökőkút, több alkalommal és érdemes megnézni!meghallgatni mert nem ugyanaz a műsor, esetleg BKV-hajózással egybekötve
Eleven Park
Végül libegőztunk. Nagyon jó élmény volt neki. Atsetaltunk Normafához. Ott ettek. Delutan pedig Vaci utca séta, neptancosokat neztuk meg. Megcsodáltam a belvarosban az oriaskereket. Koszonom a tippeket.
Legkozelebb felulunk az oriaskerekre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!